2777
2789
عنوان

سونو nt

513 بازدید | 45 پست

سلام خانوما من جاریم الن هفته ۱۶ بارداریش هفته ۱۳ سونو ntانجام داده کnt۳شده دکترشم رفته مسافرت هنوز نبرده نشونش بده ولی امروز باهم بردیم پیش ی دکتر دیگ ک بهش گف باید آزمایش بدی ک ممکنه بچت سقط بشه کسی در این مورد تجربه ای داشته نگران جاریمم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید سونوشو میبرد ازمایشگاه،،آز غربالگری میداد 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
Nt چه ربطی به سقط داره!باید امینوسنتز بشه، این سه هفته کجا بود!!!!!بهش بگو زود یه دکتر خوب پیدا کنه& ...

عزیزم همون آمینو سنتز رو گفته اگ بدی ریسکش بالاس احتمال داره سقط بشه..این سه هفته منتظر بود دکترش بیاد..

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
Nt چه ربطی به سقط داره!باید امینوسنتز بشه، این سه هفته کجا بود!!!!!بهش بگو زود یه دکتر خوب پیدا کنه& ...

آخه ntاگه بیشتراز ی مقدارباشه نرمال نیست...ضخامت پوست گردنو فک کنم بررسی میکنن..اگه بیشترباشه احتمالا جنین بیماری داره...اون آزمایشم مربوط ب همینه..بایدباهم انجام بشن

عزیزم دکتر گف آمینوسنتز بده ممکنه سقط بشه

اها , اینو اواش ب همه میگن  من خیلی شنیدم  ,بخدا یکی از آشناهامون ۲۰ میلیون تومن خرج کرد آزمایش فرستادن خارج ,بعد گفتن سالمه ..  

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
ب نطرم باید یا سل فری بده یا امینوسنتز یا کواد مارکر

دکتر به من گفت خطای کواد مارکر بالاست

چون وقتی ندارن بهتره آمینوسنتز بشه 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
آخه ntاگه بیشتراز ی مقدارباشه نرمال نیست...ضخامت پوست گردنو فک کنم بررسی میکنن..اگه بیشترباشه احتمال ...

به همین راحتی نیست میره عربالگری دوم و امینو سنتز

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
اگ اینارو انجام بده مشکلی برای جنین نداره؟

من سلفری دادم

یه آزمایش خون ساده از مادره 

ولی آمینوسنتز از مایع آمنیوتیک نمونه بر میدارن  

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .