2777
2789
عنوان

سونو nt

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست
دکترا آدم رو سکته میدن به جاریت بگو ناراحت نباشه توکل کنه به خدا

دعا کنید چیزی نباشه فردا ایشالا میره تهران پیش ی دکتر خوب تا ببینیم چی میشه..

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
خدا رو شکر  درکت میکنم چی کشیدی  تو سلفری جنسیت با سونو یکی بود؟

تو سونو انومالی از دهنم پرید گفتم سلفری گفته پسره،،سونوگرافیست هم سریع گفت اره درسته پسره

ولی احساس کردم بخاطر حرف من گفت

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی شنیدم صددرصده 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
برای من 1 بود  جواب غربالگریم 1 به 800 بود دکتر گفت بهتره سلفری بدم که خدا رو شکر مشکلی نبود. ...

واسع شما جنسیت رو سلفری درست گفت؟

تو سونو انومالی از دهنم پرید گفتم سلفری گفته پسره،،سونوگرافیست هم سریع گفت اره درسته پسره ولی احساس ...

😂😂😂😂😂😂😂

چه بامزه 

ان شالله صحیح و سالم به دنیا بیاد خوشگلم 

تو برگه سونو جنسیت رو نوشت؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

[QUOTE=68817704]😂😂😂😂😂😂😂 چه بامزه  ان شالله صحیح و سالم به دنیا بیاد خوشگلم  تو برگه سونو جنسیت ر .

ممنون عزیزم،بله نوشت

دعا کنید چیزی نباشه فردا ایشالا میره تهران پیش ی دکتر خوب تا ببینیم چی میشه..

ببین عزیز من 

تو غربالگری هم سونو هست هم آزمایش خون که این دو تا با هم مورد ارزیابی قرار میگیرن ‌

تو آزمایش خون ریسکشون چنده؟ آیا تیغه بینی دیده شده؟ ‌

فقط صرف عدد ان تی که 3 بوده نمیشه گفت دور از جون بچه ناقصه ‌

دکترا هم از روی این آزمایشا و سونوها تشخیص میدن وگرنه علم غیب که ندارن 

حالا شما حتما پیگیری کنید و به نظر من بهتره آمینوسنتز بده چون وقت رو متاسفانه از دست داده 

ان شالله مشکلی پیش نمیاد و بچشون سالم به دنیا میاد 🙏🏻🙏🏻

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

مرضی جون جواب سوالمو ندادین😭

[QUOTE=68817704]😂😂😂😂😂😂😂 چه بامزه  ان شالله صحیح و سالم به دنیا بیاد خوشگلم  تو برگه ...

حالا من وقتی جنسیت رو گفت تایید کردم و گفتم درسته آقای دکتر تو سلفری هم گفتن پسره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ان شالله نی نی نازت سالم به دنیا بیاد شما زودتر زایمان میکنین

برای منم با دل پاکتون دعا کنین😘😘😘😘😘

واسع شما جنسیت رو سلفری درست گفت؟

اره گلم 

هم ان تی هم سلفری هم آنومالی جنسیت همه یکی بود عزیزم 

مرضی جون جواب سوالمو ندادین😭

ببخش عزیزم الان دیدم و جواب دادم 😘😘😘

خدا بچتو حفظ کنه ❤

ببین عزیز من  تو غربالگری هم سونو هست هم آزمایش خون که این دو تا با هم مورد ارزیابی قرار  ...

عزیزم هم سونو انجام دادن هم آزمایش بهد سونو رو وفقط ان تی بالا بوده الانم سه هفته گذشته و دکترش هنوز ندیده وما امروز بردیم پیش ی دکتر دیگ ک ایشون گفتن با امینوسنتز بدی ک ریسکش بالاست و احتمال داره برا بچه لتفاقی بیفته حین نمونه برداری برا همین گفتم اینجاتجربیاتتونو بهم بگین...ممنون ازراهتماییت گلم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز