2777
2789
عنوان

سونو nt

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر به من گفت خطای کواد مارکر بالاست چون وقتی ندارن بهتره آمینوسنتز بشه 

امینو بهتره ولی زمان داره

اول امینو خوبه بعد سل فری

بعد کواد مارکر

کواد ماکر برای هفته های بالا انجام میشهزمانی ک فرصت برای اون دوتای دیگه از دست رفته باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

امینو بهتره ولی زمان داره اول امینو خوبه بعد سل فری بعد کواد مارکر کواد ماکر برای هفته های بالا ا ...

دور از جون خدایی نکرده کار به سقط برسه فقط آمینوسنتز رو قبول دارن عزیزم 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

فقط بر اساس سونو که نمیفرستن امینو،باید آزمایش خون هم بده،،بعدشم خیلیا رو شنیدم ان تی سه و بالاتر بود خداروشکر بچشون سالم بود

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
اگ اینارو انجام بده مشکلی برای جنین نداره؟

فقط بره زیر نظر دکتر خوب

خودش میگه کدومشون انجام بده

توی اون ازمایش مشخص میشه جنین مشکل داره یا ن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

با سلفری مشخص میشه؟برا شما چقد بودnt

برای من 1 بود 

جواب غربالگریم 1 به 800 بود

دکتر گفت بهتره سلفری بدم که خدا رو شکر مشکلی نبود. 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
فقط بره زیر نظر دکتر خوب خودش میگه کدومشون انجام بده توی اون ازمایش مشخص میشه جنین مشکل داره یا ن

دکترش متخصص تو بیمارستان ولیعصر ناجا نمیدونم چطوریه ولی اینجا بردیم پیش ی دکتر کلا ناامیدمون کرد

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

منم سلفری دادم،،ان تی ۲/۴ بود ریسک آزمایش خونمم ۱۳۰

دکترم خیلی دستپاچه شد وقتی جوابارو دید گفت زود برو سلفری،ریسکت بالاست

اما خدارو هزار مرتبه شکر جوابم سالم بود

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

دکترا آدم رو سکته میدن به جاریت بگو ناراحت نباشه توکل کنه به خدا

منم سلفری دادم،،ان تی ۲/۴ بود ریسک آزمایش خونمم ۱۳۰ دکترم خیلی دستپاچه شد وقتی جوابارو دید گفت زود ...

خدا رو شکر 

درکت میکنم چی کشیدی 

تو سلفری جنسیت با سونو یکی بود؟