سلام خانوما من جاریم الن هفته ۱۶ بارداریش هفته ۱۳ سونو ntانجام داده کnt۳شده دکترشم رفته مسافرت هنوز نبرده نشونش بده ولی امروز باهم بردیم پیش ی دکتر دیگ ک بهش گف باید آزمایش بدی ک ممکنه بچت سقط بشه کسی در این مورد تجربه ای داشته نگران جاریمم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فقط بر اساس سونو که نمیفرستن امینو،باید آزمایش خون هم بده،،بعدشم خیلیا رو شنیدم ان تی سه و بالاتر بود خداروشکر بچشون سالم بود
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
دکترا آدم رو سکته میدن به جاریت بگو ناراحت نباشه توکل کنه به خدا