2777
2789
عنوان

بیاین بگین الان ذهنتون درگیر چیه؟

146 بازدید | 29 پست

من خودم دانشجوی شهر دیگه ام ذهنم خیلی درگیر اونجاس.به وضع اقتصادی خیلی فکر میکنم...یکمم درگیر یه مسئله عاطفی مسخره

شما چطور؟

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه چرا من نباید امسال برم کربلا 

چرا آقا منو نمی طلبه؟

مذهبی نیستم زیاد ولی محرم فرق داره 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

من الان تاپیک مادرشوهری بودم یاد کارای مادرشوهرم افتادم بهم ریختم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

من خودم باردارم دهانه رحمم كوتاس 

همسرم ريه هاش اب اورده به شغلشم الرژي داره

مامانم كمر درده تو رختخاب و اينكه خواهرمم حامله شده

اينقد اين خونه اي ك توشيم وحشتنااااااااك مشكل داره ك هر روز ازش فرار ميكنم حالا با اين اوضاع سرسالمونه بايد عوض كنيم 

خدا لعنت كنه اوني ك مارو اينجوري كرد ما خودمون خونه داريم درگيره دادگاهه

كي اخه اسباب كشي كنه😔😔😔

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
من خودم باردارم دهانه رحمم كوتاس  همسرم ريه هاش اب اورده به شغلشم الرژي داره مامانم كمر درده ...

عزیزم ایشالا زودتر حل شه همه مشکلاتت

درگیر اینکه دلم واسه خابگاه تنگ شده میخوام برم زودتر

دست راستت رو سر من 

چقد درگيري ذهنيت قشنگه😞

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
عزیزم ایشالا زودتر حل شه همه مشکلاتت

پنج ساله حل نميشه 

دين و ايمونم رفته ديگه نماز هم نميخونم 

همه چي انگار رو هواس 

متنفرم از اينكه خدا فقط برا بعضياس

يكشنبه و اينكه ايا ميتونه به دروغ دست رو قران بزاره يا نه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پنج ساله حل نميشه  دين و ايمونم رفته ديگه نماز هم نميخونم  همه چي انگار رو هواس  م ...

امروز عصر داشتم به بدبختیایی که یه سال اخیر کشیدم فکر میکردم و خوشبختی الکی خیلیا....اما مطمئنم کار خدا بی خساب کتاب نیست یجاااایی بلاخره عدالت اجرا میشه

درگیره  اخلاقای خاص شوهرمم.... که دارم فک میکنم با این اوضاع اومدن به بچه همه چیو بهتر میکنه یابدتر... به شدت دودلم... تو اقدامم واسه بچه ولی هنوز دودلم... 

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره...