2777
2789
عنوان

بیاین بگین الان ذهنتون درگیر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 29 پست

این که بازم اعتماد کنم بهش  یا نه

اینکه قرار  گرد A باشه یا B

اینکه چجوری طلا ها مو پس بگیرم کاشی دلش برحم بیاد

اینکه از بین 75 نفری که رو زدم بهشون ممکن یه دونه واسطه بشه که منم معجزه رو ببینم

درگیره  اخلاقای خاص شوهرمم.... که دارم فک میکنم با این اوضاع اومدن به بچه همه چیو بهتر میکنه یا ...

ببخشید ندونسته دخالت میکنم اما اول همه چیزو درست کن بعد بچه...بچه رو به مشکلاتت اضافه نکن 

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز عصر داشتم به بدبختیایی که یه سال اخیر کشیدم فکر میکردم و خوشبختی الکی خیلیا....اما مطمئنم کار ...

كاشي زودتر يه اتفاقي بيافته 

اينقد درمونده ام ك حد نداره دستم به ايي نميرسه 

خواب و خوراك ندارم تو اين خونه 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

فکر فقط برای خانوادمه

مادرمینا خونه ویلایی رو فروختن رفتن تو اپارتمان کم واحده ولی خوب ...

اونروز میگفت خوشم نمیاد از اینجا

هرکسی میاد ی چیزی میگه

برادرمم به زور کار پیدا کرده ولی حقوق نمیدن

ببخشید ندونسته دخالت میکنم اما اول همه چیزو درست کن بعد بچه...بچه رو به مشکلاتت اضافه نکن 

مشکلاتم انقدر ترسناك ن نیست ...ولی همش فک میکنم میتونم  تا اخرعمرم با بعضی از اخلاقاش کناربیام... 

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 

اینکه نی نیم انشاالله سالم بیاد بغلم 

زایمانم چطور میشه 

ایتراحت مطلقمو سرکلاژ 

ی دفعه ی چی دیگم مثل دیوونها افتاده تو ذهنم چرا ارشد نخوندم بعد باردار بشم 😑😑😑

من خودم باردارم دهانه رحمم كوتاس  همسرم ريه هاش اب اورده به شغلشم الرژي داره مامانم كمر درده ...

وای عزیزدلم 😔ان شالله ب حق همین شبای عزیز مشکلتوت حل شه

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 
وای عزیزدلم 😔ان شالله ب حق همین شبای عزیز مشکلتوت حل شه

انشالله مرسي عزيزم بدجور به دعاتون نياز دارم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.