2777
2789
عنوان

سختی های زندگی

6672 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوبید ببخشید شاید ناراحتتون کنم یکم میخواستو از خودم و سختی هام بگم شاید یه راه حلی چیزی بگیرم ازتون بخدا بریدم 

من ۲۱سالم شوهرم دانشجو هست اول ازدواج دوسال قبل بهم گفت من ۶۰۰حقوق دارم گفتم اها اولشه و خانوادش هم که گفتن براش خونه میگیرن ماشین میدن چون باباش بهم قول داد( حتی قول داد وسایل برا عقد کم و ضروری ها رو بخر بعد عقد همه چی برام میخره که هییییچی نخرید )

خلاصه باهربدبختی بود وسایل جهزم رو جمع کردم چون شوهرم گفت خونه که نمیتونم بخرم اجار میکنیم و زودترعروسی کنیم چ حالا چ بعد وضع همینه خلاصه عروسی کردیم حتی یادمه اون ۶۰۰تومنه نصف بییییشترش هم قسط داشت بعد حالاها حقوقش یک و نیم هست حساب که میکنم فوقش سیصدچهارصد برامون تو ماه میمونه نه میشه درست خورد و خوراکی خرید نه میشه لباسی چیزی خرید اصلا لباس که افتضاح افتضاح حالم بعضی وقتا از خودم بهم میخوره من خونه بابام بودم بااین که کارگر بود ولی چیزی برام کم نذاشت حتی جهازمم از هماروسام بیشتر و بهتر گرفت. از وقتی اومدم خونه شوهرم به دلم مونده یک خرید درست و حسابی یه تیپ درست و حسابی یادمه یه بار تونیکی برا محرم گرفتم مشکی خیلی میپوشیدم که مادرشوهرم میگفت تازه عروسی مشکی نپوش دلت سیاه میشه نمیدونست من بدبخت لباسی ندارم درست بااینکه خودش پیرزن هست ولی هرمراسم هرعروسی یک دست لباس و تیپ منم همیشه سعی میکنم لباسای قدیمی رو مرتب بپوش و بااین وجود رو خودم نزارم که خورد بشم پیش کسی

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

زندگی مامانمو اگه واست تعریف کنم براش خون گریه میکنی

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دعا بخون واسه افزایش رزق و روزی

دعا که جای خود.ولی الان وضع خیلی نابسامان شده خیلی گرونیه.هر چقدم دعا کنی یه تومن نمیرسه برا زندگی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

انشالله شغل همسرت درست ميشه حقوقش ميره بالاتر 

شما اگه نميتوني بري سر كار يه كم دعا هست براي رزق و روزي اونارو بخون 

تاابد ك اينطور نميمونه 

منم اين روزارو گذروندم حتي بدتر ولي يه جايي ورق برميگرده بهت قول ميدم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

از همسایه کمک بگیر اگه کاری بلدی واست تو خونه کار پیدا کنه..هنری اشپزی خیاطی

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

ای خواهر...داغ منم تازه کردی...

منم نه عروسی درست درمون داشتم نه جهازم خوب خریدن...هی گفتن قانع باش اینا میگذره..دوسال تحمل کنی خونه دار میشی ماشین میخری تو فقط قانع باش..عروسیتو هرجور شد سخ نگیر جهازتو سخ نگیر...

هرچی گفتن عین بچه حرف گوش کن انجام دادم..حالا چهار سال میگذره من نه خونه دارم نه ماشین ب دلم ی مسافرت ی خرج درست حسابی ی مانتو شیک و .......خیلی چیزا مونده...عروسیمم ک گذش..دیگ فعلا جز حرص خوردن کاری ازم برنمیاد

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️

بااینکه تازه اول جوونیمه نه میتونم درست بگردم نه تیپ بزنم نه چیزی بخدا خیلی صبر کردم پولی از مادربزرگم قرض گرفتیم کم کم دادیم پرایدی و برا بقیه پولش النگوهام رو فروختم ولی شوهرم هیچوقت قدردان نبود هیچووووقت تازه هیچوقت براشادی دل من کار نکرد.اصلا نمیدونم نفقه چیه زن چه چیزای باید داشته باشه خسته شدم بس هیچی برا خودم نگرفتم و نخواستم 

امروز روزه بودم عصر رفتم خونه مامانم ساعت۵وساعت۸برگشتم خونه کلی شوهرم چیز بهم گفت که تو ول هستی و فکرخونه زندگی و شوهرت نیستی تازه من ده دقیقه با خانه ی مامانم فاصله هست هفته ای دوباربخدابیشتر نمیرم .بعد بهش گفتم شام چی میخوای گفت املت گفتم گورجه نداریم کارت داد بهم تا برم بخرم دوتا بستنی که چندروزقبل خریدیم پونصد گرفتم با دوتومن گوجه شد چهارتومن منم گفتم اقااین بستنی چنده گفت هزار گفتم حالا که هزاره بزار عوضش کنم عوض کردم برگشتم خونه شوهرم چی بهم گفت که تو حق نداشتی تو این گیرونی میخریدی و اینا بهش گفتم که فکرکردم پونصدبازم چی گفت دیگه بیخیالش شدم رفتم شام درست کردم بعد اومدم براش بیارم دیدم خورده بستنیش میگه بخوردلم میسوزه برا پولم اب میشه بستنیه منم گذاشتم فریزر زهرم شد گفتم خوردم الکی

بخدا خستم نمیدونم چی کنم ارزو حسرتم شده یه خرید بی دردشگسر یه دست لباس درست و مرتب از طلا گذشته که حسرت همیشگیه ولی حتی این خریدای ریزه ریز هم شده حسرت برام شما بگین چی کنم 

نفقم چی میشه من ماهی چند باید خرج کنم چی باید برا خودم بخرم دلم میخوادبیخیال زندگس کوفتیم بشم

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم