2777
2789
عنوان

سختی های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 21 پست

من حتی برا یه شار ژ هزاری باید اجازه بگیرم برااینترنت برام نصب کنه التماس کنم اه نگم براتون

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی برا یه شار ژ هزاری باید اجازه بگیرم برااینترنت برام نصب کنه التماس کنم اه نگم براتون

ببین اگه ازالان کوتاه بیای دیگه نمیتونی ازش پول بگیری توقعشم بالا میره سعی کن روش بهت بازنشه 

اگه خودت برای خودت ارزش قاعل بودی اوهم احترامت میزاره به هیچ وج ازحقت نگذر

به مردجماعت نباییدرحم کنی بعصیهاشون جنبه ندارن وبعد خوبیهات ونمیبینن یا درحدوظیفه میدونن

خودت اخلاقشو میدونی ببین بایید چه کارکنی ازاول هواست باشه که چطور قدم برمیداری که بعدن عادت میکنی

حتمن حتمن حتمن یه پس انداز درحد روزی 500داشته باش

سلام بچه ها من الان عضو نی نی سایت شدم 

من یه مشکل دارم راستش من ۲۱ سالمه شوهرم ۲۶ هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم به اندازه خودمون شایدم بیشتر پول داریم ماشین خونه وسایل خونه شیکو پیک که من خیلیا رو میشناسم آرزوشونه مثل ما باشن شوهرم بی نهایت عاشقمه همیشه باهام مهربونه هیچ ووووقت بم بی احترامی نمیکنه چه پیش خودم چه بقیه همیشه طرفداریمو میکنه و حتی یبارم حرفی سرد بم نزده و همیشه ازم تعریف میکنه خلاصه که هیچی تو زندگیم کم ندارم ولی....

نمیدونم چرا نمیتونم شاد و با آرامش زندگی کنم همش فکرو خیال میکنم همش استرس دارم بدون دلیل فک میکنم خدا دوسم نداره و بدترین کابووس زندگیم همینه همش فک میکنم قراره خدایی نکرده اتفاق بدی بیفته بچه ها کمکم کنید چطور آرامش داشته باشم چطور آروم باشم کمکم کنید