2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رتبتون چقد بود و چه رشته ایی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

آخی زمان من اول با روزنامه بود چند روز بعد کارنامه تو سایت میزدن. تا ورق میزدی اسمتو پیدا میکردی چندتا سکته ناقص و کامل میزدی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

[QUOTE=68736394]اونایی که رشته پزشکی زدن هم جز شرایط خاصه و اعلام میشه؟ودندانپزشکی؟[/QUOTE

بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت‌كننده در آزمون سراسري سال 1397 مي‌رساند كه فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي رشته‌هاي تحصيلي با آزمون و همچنين رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (دوره‌هاي روزانه، نوبت دوم، پيام‌نور، غيرانتفاعي، پرديس خودگردان، ظرفيت مازاد و دانشگاه فرهنگيان)، تا پايان هفته جاري از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني اعلام مي‌گردد.

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
آخی زمان من اول با روزنامه بود چند روز بعد کارنامه تو سایت میزدن. تا ورق میزدی اسمتو پیدا میکردی چند ...

ولي چه حالي ميداد

بعد دور اسممونو با خودكار خط ميكشيديم 

يادش بخير

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
آخی زمان من اول با روزنامه بود چند روز بعد کارنامه تو سایت میزدن. تا ورق میزدی اسمتو پیدا میکردی چند ...

چه بد کله فامیل میرفتن میدیدن که😮😂😂

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
کی گفت ساعت 18 اعلام میشه؟ آخه توی سایت سازمان سنجش زده تا اواخر هفته جاری؟

نه اطلاعیه جدید زده ساعت ۱۸ امروز