آخی زمان من اول با روزنامه بود چند روز بعد کارنامه تو سایت میزدن. تا ورق میزدی اسمتو پیدا میکردی چندتا سکته ناقص و کامل میزدی
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
[QUOTE=68736394]اونایی که رشته پزشکی زدن هم جز شرایط خاصه و اعلام میشه؟ودندانپزشکی؟[/QUOTE
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركتكننده در آزمون سراسري سال 1397 ميرساند كه فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي تحصيلي با آزمون و همچنين رشتههاي تحصيلي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (دورههاي روزانه، نوبت دوم، پيامنور، غيرانتفاعي، پرديس خودگردان، ظرفيت مازاد و دانشگاه فرهنگيان)، تا پايان هفته جاري از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني اعلام ميگردد.
نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!