2777
2789
عنوان

سرفه شدید در 24 هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 21 پست
عزیزم امیدوارم با استراحت مطلق تا اخر راه رو با موفقیت پیش بری و نی نیت رو سالم بغل کنی ،فقط و فقط ا ...

فداتشم ممنون از توضیحت ...دکتر من سرکلاژو قبول نداشت مخصوصا من ک نه سقط داشتم نه چیزی میگفت چرا الکی رحمتو بدوزم استراحت کن استراحتم ک کزدم امد پایین تو ۱۸متوجه شدم شده ۲۷ ک دیگ ی جام دکتر بردم گفت من همچین ریسکی نمیکنم اصلا دکتر دیگ قبولم نمیکردن ک دیگ نتونستم دکترمو عوض کنم ...دلت خوشه دو سه روز ی بار حموم نمیرم ک دوهفته یه بار ...اره دوستم ۲۲هفته سرکلاژ شد ولی دکترم قبول نداشت ...توکل ب خدا تا اینجا کمکم کرده ان شالله ک نتیجه رو ببینم ...خدا نگه داره پسرتو عزیزم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
مرسی عزیزم لطف داری خوبی از خودته....درکت میکنم بهتره استزاحت کنی نی نی گل ات کِی به دنیا میاد

سز بشم 20 اذر 

طبیعی 1 دی

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سز بشم 20 اذر  طبیعی 1 دی

عزیزم نی نی خواهرت وضعیتش خوبه؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عزیزم نی نی خواهرت وضعیتش خوبه؟

خیلی خیلی مواظب باش زود بچت نیاد خیلی اذیت شده هنوزم بیمارستانه 

یروز سونو مغز میکیرن یروز قلب 

یروز خون یروز ریه بساطیه

خیلی خیلی مواظب باش زود بچت نیاد خیلی اذیت شده هنوزم بیمارستانه  یروز سونو مغز میکیرن یروز قلب ...

اره واقعا میدونم خیلی سخته ...همه بهم میگن که اسیر میشی فقط باید بیمارستان رفت و امد کنی .....دست من باشه که تا اخر نگه میدارم خدا کمکم کنه فقط ...خیلی نگرانم ...توکل ب خدا ...ان شالله ک زودتر مرخص بشه

اره واقعا میدونم خیلی سخته ...همه بهم میگن که اسیر میشی فقط باید بیمارستان رفت و امد کنی .....دست من ...

اره مصیبته باشکم پاره همش باید بیمارستان باشی جز مادرشم کسی رو راه نمیدن ان ای سیو 

اره مصیبته باشکم پاره همش باید بیمارستان باشی جز مادرشم کسی رو راه نمیدن ان ای سیو 

ای جاااااااااااانم چقد سخت خدا کمکش کنه 😮ان شالله خ ا بهش تحمل بده ک بگذرونه این سختیارو با دست پر برگرده خونه