2777
2789

امروزبسلامتی4تمومه میرم تو5ازصبح انگارزیرشکمم کش آمده تکون خوردنم در داره بی حاله بی‌حال زورم میادپاشم چیزای شیرینم ج ندادمن سرم زیادمجبورم وصل کنم فشارم ب7نیرسه بعضی مواقع کمترالان جایی هستم ک امکان وصل سرم ندارم چه کارکنم

خدایا بخاطر همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی انشالله این دورانو پشت سر بذاری

حداقل ز بزن دکترت

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

[QUOTE=68681041]علایمت رو بزنگ به دکترت بگو حتما  چرا فشارت اینقدر پایینه خطر ناکه  پاشو چیزی بخور[/QUOTE قبلاسقطبا2الی3ماه خونریزی شدید داشتم ک کلابدننوضعیف کردوبادارووتقویتی درست نشد

خدایا بخاطر همه چی شکر

سرم زیاد هم خوب نیست 

بیشتر مایعات بخور تا سرم من فشارم تا پنح و نیم و شیش هم پایین میومد ولی جای سرم زدن مدام مایعات میخوردم

دوغ هم خوبه بخور

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺