2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 120 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه کنکور ی خورده داری دیر تصمیم میگیری ک درس بخونی درواقع الان کنکوریا از تیرماه شروع کردن و شما ازشون عقب موندی...ولی سریعتر شروع کن اگه بخوای دیرتر از این شروع کنی ک دیگه هیچی

منم مثل تو بودم خیلی سردرگم بودم  سال اول رتبم خوب نشد سال دوم از بهمن مشاور گرفتم واقعااا خوب ...

ازتون یک سوال داشتم 

من ریاضیم خیلییی بده چی کار کنم؟

خواهرم میگه سوال بذار جلوت حل کن ولی واقعا به درد کسی میخوره که از اول درسخون باشه مثل خودش نه من

دزیدریا جان یه سوال 

من ریاضیم خیلییی بده چی کار کنم؟

خواهرم میگه سوال بذار جلوت حل کن ولی واقعا به درد کسی میخوره که از اول درسخون باشه مثل خودش نه من

عزیزم دیر نشده حتما میتونی من دوسال کنکوری بودم و واقعا زجر کشیدم اولین مشکل این که هدفتو مشخص کن بعد این که هدفتو مشخص کردی دقت و تمرکزت رو زیاد کن بعدش هم یدرس رو چن بار بخون مثلا صفحه ده زیستت رو تا قشنگ با مفهوم یاد نگرفتی رد نشد کلمه به کلمه و خیلیییی دقیق بخون و هرچی که میبینی مهمه تو یه دفتر یادداشت کن  وقتی هدفتو مشخص کردی و روزی نیم ساعت به هدفتو وارزوهات فک کنی کم کم تایمت میره بالا

من باید تو کنکورم موفق شم
عزیزم تو هم میتونی  رتبم ۱۹۲ شد  برای زیست IQ خوبه  من سال اولم کتابای خوبی داشتم ...

رتبتون عالیه . از هرکسی میپرسی میگه زیست این کتاب خوبه اما برای نظام ما و کنکور 98 در نیومده هی عقب میندازن الانم که میگن مهر . مهرم بیاد دیگه کی وقت میشه بزنیم . میکرو هم اسونه مخصوصا یازدهمش . خوش به حالتون دادین راحت شدین کنکور ما معلوم نیست چی به چیه