2789
عنوان

کنکور

633 بازدید | 120 پست

سلام مجدد

دوستان من امسال کنکور تجربی دارم نظام جدید

اصلا حوصله درس خوندن ندارم مدرسه گفته روزی ۱۱ ساعت ولی من ۲ ساعتم نمی خونم میشه بهم انگیزه بدین

فوق العاده به گوشی معتادم و خیلی هم خیال پردازی می کنم نمی تونم کنار بذارمشون

کممممکککک لازم دارم

پدر مادرمم گفتن یا تهران یا بهشتی باید قبول شی جای دیگه نمیذارن برم

دلایل زیادی برای درس خوندن هست و میدونم خوبه ولی توی من هیچ تاثیری نداره..

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

ایتها الموفقات تجربه کنکورتون رو بگید

مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری هستی یک ماه میگذره هیچی نخوندی سه ماه میگذره هیچی نخوندی میبینی عید شد همه ی رقیبات بیشتر کتابارو خوندن تستارو زدن ولی تو هنوز شروع نکردی پس میگی بیخیال میزارم برای سال بعد کنکور میدم سال بعد بدتر از این میشی بازم نمیخونی اخرشم میری ازاد

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

عزیزم عضویتت اینجا رو لغو کن

وات ساپ تل گرام اینستا هررررچی ک داری پاک کن

اگه دیدی باز نمیتونی مشاور بگیر

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

منم مثل تو بودم خیلی سردرگم بودم 

سال اول رتبم خوب نشد سال دوم از بهمن مشاور گرفتم واقعااا خوب بود خیلی کمکم کرد 

الان داروسازی شهید بهشتی میخونم

به حالی دچارم که گاهی یادم میرود ساعت هاست به ساعت خیره شدم. نمیدانم شادم یا که فقط لبانم میخندد.شعر مینویسم یا سجع کلمات به کار میبرم. نمیدانم هوای اتاق با گرمای بخاری برایم سرد است یا که زمستان درونم هوا را سرد میکند.میخواهم تنها باشم میشود بیایی؟؟

عزیزم من رتبه ام ۱۲۲ ریاضی بود. البته ۹ سال پیش😊

منم اولش حوصله درس خوندن نداشتم.

۱۱ ساعتو ول کن‌.

الان روزی دو ساعت میخونی؟ 

بکنش روزی ۴ ساعت فقط. هرروز ۴ ساعت بخون‌. واقعا زیاد نیست. حتی اگه تمرکز هم نداری، پای کتاب بشین. ولی حتما پای کتاب باش‌. گوشیو بزار کنار. دوساعت که خوندی، یه دوری بزن تو گوشی. بعد دوساعت دوم.

یک هفته که تونستی روزی ۴ ساعت بخونی، بعد روزی ۵ ساعتش کن. یه هفته که تونستی پشت هم روزی ۵ ساعت بخونی، بکنش ۶ ساعت و...

روزی ۷ تا ۸ ساعت بخونی کافیه. ولی از کم شرو کن که عادت کنی.

برای خودت جایزه بزار. بگو اگه امروز ۴ ساعت بخونم، برای خودم یه لاک میخرم. یا یه گل سر.

یا اکه یه هفته روزی ۴ ساعت بخونم، آخر هفته برای خودم یه تیشرت میخرم.

عادت کنی پای کتاب بشینی حله.

عزیزم عضویتت اینجا رو لغو کن وات ساپ تل گرام اینستا هررررچی ک داری پاک کن اگه دیدی باز نمیتونی مشا ...

اتفاقا همه رو پاک کردم فقط الان توی نی نی سایتم متاسفانه از تل گرام راحت شدم هی میام اینجا😖

منم مثل تو بودم خیلی سردرگم بودم  سال اول رتبم خوب نشد سال دوم از بهمن مشاور گرفتم واقعااا خوب ...

شما چه سالی کنکور دادین؟من از دهم تصمیم داشتم درس بخونم ولی نمیشد الانم به مشاورمون قول دادم بخونم ولی الان ۵ روزه تعطیل شدیم یه روز ۸ ساعت خوندم دو روز هم ۲ ساعت اینطورا

عزیزم من رتبه ام ۱۲۲ ریاضی بود. البته ۹ سال پیش😊 منم اولش حوصله درس خوندن نداشتم. ۱۱ ساعتو ول کن‌ ...

بهتون تبریک میگم خوش به حالتون شما فکر کنم هم سن خواهر من هستین خواهر من هوافضای امیرکبیر میخونه 

ممنون از پیشنهادتون ولی تو این گرونی چی میشه خرید😔

بهتون تبریک میگم خوش به حالتون شما فکر کنم هم سن خواهر من هستین خواهر من هوافضای امیرکبیر میخونه&nbs ...

مرسی عزیزم.

عه. منم برق امیرکبیر خوندم😁

عزیزم بخاطر همین گفتم گل سر. دوتومنه دیگه.

باز اگه اونم سخته، برای خودت جایزه های دیگه بزار. مثلا بگو میرم بیرون با دوستام. یا هرچی که خوشحالت میکنه.

ببین اگه هرروز اون ساعتی که تعیین کردی رو بخونی، بعد دیگه هرررچقد دلت بخواد میتونی بدون عذاب وجدان با گوشیت بازی کنی و کیف کنی. مثلا هفته اول روزی ۴ ساعتو که خوندی، دیگه برو برا خودت صفا کن‌. 

اتفاقا همه رو پاک کردم فقط الان توی نی نی سایتم متاسفانه از تل گرام راحت شدم هی میام اینجا😖

اینو هم ب نی نی یار بگو کاربریتو پاک کنه

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........