2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 120 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ازتون یک سوال داشتم  من ریاضیم خیلییی بده چی کار کنم؟ خواهرم میگه سوال بذار جلوت حل کن ولی وا ...

عزیزم 

اگه میتونی درسنامه مهروماه رو بخون و بعد سوالو جوابو با هم بخون

به حالی دچارم که گاهی یادم میرود ساعت هاست به ساعت خیره شدم. نمیدانم شادم یا که فقط لبانم میخندد.شعر مینویسم یا سجع کلمات به کار میبرم. نمیدانم هوای اتاق با گرمای بخاری برایم سرد است یا که زمستان درونم هوا را سرد میکند.میخواهم تنها باشم میشود بیایی؟؟
نظر دارم خيلي هم نظر دارم بجه هاي من هر دو پزشكي قبول شدند و راه سخت اين كنكور را خوب ميدونم  ...

ببخشید هزینه مشاوره چقد میشد بعد مشاوره حتما باید تو شهر خودم باشه یا از تلفن کافیه ؟؟

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥
منم مثل تو بودم خیلی سردرگم بودم  سال اول رتبم خوب نشد سال دوم از بهمن مشاور گرفتم واقعااا خوب ...

از مشاور شانش اوردی

بعضی مشاورا فقط به فکر پولن وقت دانش اموزا رو حروم میکنن پیگیر نیستن 

از مشاور شانش اوردی بعضی مشاورا فقط به فکر پولن وقت دانش اموزا رو حروم میکنن پیگیر نیستن 

من ده تا بيشتر مشاور عوض كردم تا يك خوبش را گير اوردم 

به هر مشاوري اعتماد نكنيد 

مخصوصا بعضيهاشون كه واقعا پول زيادي هم ميگرفتند

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦
رتبتون عالیه . از هرکسی میپرسی میگه زیست این کتاب خوبه اما برای نظام ما و کنکور 98 در نیومده هی عقب ...

درسته معلوم نیس 

ولی وقتی با برنامه و خوب درس بخونی از بقیه جلوتر میفتی و کنکور هر جوری باشه از بقیه بهتر می‌زنی

به حالی دچارم که گاهی یادم میرود ساعت هاست به ساعت خیره شدم. نمیدانم شادم یا که فقط لبانم میخندد.شعر مینویسم یا سجع کلمات به کار میبرم. نمیدانم هوای اتاق با گرمای بخاری برایم سرد است یا که زمستان درونم هوا را سرد میکند.میخواهم تنها باشم میشود بیایی؟؟
ببخشید هزینه مشاوره چقد میشد بعد مشاوره حتما باید تو شهر خودم باشه یا از تلفن کافیه ؟؟

مشاوره بچه هاي من كه هميشه تلفني بود 

البته ميتونستند برن دفترش ولي وقتشون گرفته ميشد 

هزينه اش هم توافقي بود 

من چؤن دوتا بودند ازش تخفيف گرفتم ماهيانه ٢٠٠ ميدادم  

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦