2821
2789

بانوی برفی نمیدونم چرا نمیشه ریپلایت کنم😢

عزیزم ان شاءالله که میتونی. کار نشد نداره.  مخصوصا کاری که برای خدا باشه.  یه مدت که بخونی اصلا نمیتونی ترکش کنی شدیدا عذاب وجدان میگیری.  حالا یه مدت بخون تو قلبت حک میشه عزیزم.  میدونم این نماز دستو پا شکسته ای که میخونیم لایق ستایش خدا نیست .  فقط امیدوارم خودش مارو ببخشه و کمکمون کنه.....❤❤❤

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
بانوی برفی نمیدونم چرا نمیشه ریپلایت کنم😢 عزیزم ان شاءالله که میتونی. کار نشد نداره.  مخصوصا ...

ایشالا عزیزم.میخوام اراده کنمو دیگه نماز بخونم.خدا که به نماز خوندن ما نیازی نداره.برای خودم باید بخونم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم دلی که خودت باید با خدا صحبت کنی و ازش کمک بخواهی عملیش به این صورته که هر روز ی نمار اضافع کنی مثلا روز اول فقط نماز صبح یا تاچند روز بعدش نماز ظهر رو اضاف کن والی آخر

عزیزم دلی که خودت باید با خدا صحبت کنی و ازش کمک بخواهی عملیش به این صورته که هر روز ی نمار اضافع کن ...

من عذاب وجدان دارم بخاطر 13سال نماز قضا.اینو چیکارش کنم؟؟؟

نگید خدا میبخشه.

میخوام کمکم بخونم.فکر کنم تا پنجاه سالگیم طول بکشه

من عذاب وجدان دارم بخاطر 13سال نماز قضا.اینو چیکارش کنم؟؟؟ نگید خدا میبخشه. میخوام کمکم بخونم.فکر ...

ی کار اینکه روزانه دو رکعت نماز قضا بخونی و کار دیگه اینکه از اهل علمش بپرسی میانبرش چیه شاید نمازی بلد باشن که جبران همه نمازهات باشه و یا کفاره خاصی و..

میدونین از کی از نماز و خدا دور شدم؟؟؟؟

راهنمایی بودم مدیر مدرسمون مارو مجبوووور میکرد تو سرمای زمستون بریم حیاط وضو بگیریم و نماز بخونیم.بخاطر همین اکثرا سرما میخوردم.از اونجا بود که از نماز بدم اومد.

دبیرستان اجباری در کار نبود.خوشحال بودم که دیگه مجبور نیستم نماز بخونم.بعدش هم اینقد خودمو تو درس و زندگی غرق کردم که حتی دعاکردن هم فراموشم شده بود.

ی کار اینکه روزانه دو رکعت نماز قضا بخونی و کار دیگه اینکه از اهل علمش بپرسی میانبرش چیه شاید نمازی ...

به این فکر نکرده بودم.زنگ میزنم دفتر امور شرعی قم جوابمو بگیرم.

عزیزم راستی اینو یادت باشه اولین چیزی که از انسان سوال میشه اول نمازه بعد بقیه اعمال.  حدیث داریم اگه نماز قبول باشه بقیه اعمال هم قبوله در غیر این صورت نه.   یه توصیه سرچ کن تو اینترنت بزن معجزه ی نماز . ببین چرا برات میار ه . حتی دانشمندان غیر مسلمان تحقیق کردن در موردش. فقط آثار فیزیکیشو بدون . آثار روحیش به کنار

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️