2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا.  و گرنه نماز واقعا بهم آرامش میده و کمتر عصبانی میشم و خیلی آرامش بخشه ولی وسواس لعنتیم ...

چرا حس میکنی نجسی؟؟؟

حس میکنی ادرار تو لباسته یا ترشحات واژن داری؟؟؟

چرا حس میکنی نجسی؟؟؟ حس میکنی ادرار تو لباسته یا ترشحات واژن داری؟؟؟

احساس میکنم قطره های ادرار پاشید به پاهام . و همش پاهامو آب میکشم.  خدا منو بکشه.  نمیدونی که چقدر با نماز آروم میشم ولی این لعنتی وسواسمو میگم امونمو بریده.  

احساس میکنم قطره های ادرار پاشید به پاهام . و همش پاهامو آب میکشم.  خدا منو بکشه.  نمیدونی ...

ده دقیقه قبل از وضو پاهاتو از زانو به پایین بشور.شک شما باطله.بعدش وضو بگیر.

بیا از همین اول محرم شروع کنیم .

ده دقیقه قبل از وضو پاهاتو از زانو به پایین بشور.شک شما باطله.بعدش وضو بگیر. بیا از همین اول محرم ش ...

نمیدونم که.  بزار ببینم همش ترس و اضطراب دارم زمان غسل و وضو . اگر خدا میخاد من نماز بخونم کاری میکرد وسواسم خوب بشه دیگه 

نمیدونم که.  بزار ببینم همش ترس و اضطراب دارم زمان غسل و وضو . اگر خدا میخاد من نماز بخونم کاری ...

اینو نگو خواهر.خدا که به نماز خوندن ما نیاز نداره.دلتو بزن به دریا و از اول محرم شروع کن نماز بخونی.ایشالا آسمونی میشی.وسواست الکیه.

اینو نگو خواهر.خدا که به نماز خوندن ما نیاز نداره.دلتو بزن به دریا و از اول محرم شروع کن نماز بخونی. ...

از اول محرم استارت میزنم ببینم شایدم بانی خیر شدی و من نمازخون شدم.  عزیزم تو هم دعا کن برام