2821
2789

باید همت کنی و اراده تو قوی کنی منم چند وقته دارم میخونم و سعی دارم میکنم که سر وقت باشه تا عادت کنم و اینکه یه اذان گو رو گوشیت نصب کن یه جای خونه که دوست داری نماز

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

من میخونم 

چله بگیر تصمیم بگیر چهل روز نماز بخونی و اگه یه روز نخوندی باز از اول شروع کن واقعا جواب میده چله گرفتن

اول از همه هم به این باور برس که واقعا توی زندگیت به خدا نیاز داری و برای اینکه بهش نزدیکتر بشی باید نماز بخونی

هیچوقت هم شرطی نماز نخون مثلا بگی خدایا اگه این حاجتم براورده شد همه نمازام رو سر وقت میخونم اینجوری اگه براورده نشه دلسرد میشی و میگه خب نشد پس نماز نمیخونم

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول وقت میخوندی؟

بله...مشکلم حل شد اما عین همون مشکل جایگزین شد😐😐 جدا از اون اون جوری که باید حالم خوب نبود تو حالت عادی

هرچی باشه خدا بود خیلی بیشتر انتظار داشتم و دیگه نکشیدم

یه مدت اعتقادمو از دست دادم.منکر بهشت و جهنم بودم. یعنی تمام سعیم این بود انسان خوبی باشم.دروغ نگم. ...

فقط به این ایه اعتقاد داشته باشی حلللله

علی بذکرالله تطمئن القلوب 

تنها تنها تنها با یاد خدا دلها اراااااام میگیرد

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی
من متأسفانه متأسفانه تنبلی میکنم و نمیخونم، خییلی از دست خودم ناراحتم، گاهی دچار عذاب وجدانم  ...

بسم الله بگو از فردا شروع کن. مطمئن باش هیچوقت ضرر نمیکنی عزیزم. منم تنبلی زیاد میکردم ولی دیگه مصمم شدم و نمیتونم دیگه نخونم انگار تو وجودم رفته. از خدا کمک بخواه بخون.

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️

باید همت کنی و اراده تو قوی کنی منم چند وقته دارم میخونم و سعی دارم میکنم که سر وقت باشه تا عادت کنم و اینکه یه اذان گو رو گوشیت نصب کن یه جای خونه که دوست داری

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

عزیزم اگر چهل روز مداوم بخونی دیگه قطعا ترکت نمیشه

دختر ده ساله ی من تا اذان میدن سریع وضو میگیره نمازشو میخونه بدون اینکه من بهش بگم ،با. اینکه هنوز هیچگونه حجابی نداره ،و من بهش گفتم با اینکارت از خدای خودت تشکر میکنی بابت همه ی نعمتهایی که بهت داده ،،

اول اینکه  نماز فقط بابت رسیدن به ارزوهامون نخونیم  که اگه  بهش نرسیدیم  نمازم ترک کنیم.  نماز ینی بندگی خدا  و اطاعت خدا  .  بعدشم  اینا وسوسه های شیطانه که حالا وقت داری فردا میخونی  چندسال بعد میخونی حالا کو تا پیری  ادمی از فرداش خبر نداره و ممنکنه همین فردایی که تصمیم به نماز واشتی  عمری نباشه..  واینکه  این یه حقیقته هزااااران  انسان دارن اون دنیا التماس خدارو میکنن که فقط فرصت یه سحده بهشون بده چون کاهلی کردن تونماز  بس تا دیر نشده وفرصت هست بندگی  استفاده کنیم

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
بسم الله بگو از فردا شروع کن. مطمئن باش هیچوقت ضرر نمیکنی عزیزم. منم تنبلی زیاد میکردم ولی دیگه مصمم ...

واااااای خیییلی خییییلی خوشبحالت، توروخدا واسه منم دعا کن. همیشه از خدا میخوام یه روز نمازخون بشم😢🙏

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)