2777
2789
عنوان

ب نظرتون بجز طلاق راهی دارم...

335 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من تازه وارد نیستم لطفا کمکم کنید کاربری ساختم فقط برای حل مشکلم

من یه دختر ۴ماهه دارم ۴ساله ازدواج کردم 

شوهرم خیلی عصبیه ۴ ساله هی میگن بشین درست میشه خوب میشه عوض میشه ولی خوب که نشده بدترم شده احساس پوچی میکنم خیلی دلم برای بچه م میسوزه دست بزن جدیدا پیدا کرده بددهن یکی دوبار خیانت کرده ولی من هحوز ذهنم درگیر خیانتاشه دیگه اصلا برام قابل اعتماد نیست با اینکه دست رو قران گذاشته برام ۴ساله ازدواج کردیم نه مسافرتی نه هیچی بیرون میریم ولی همین اطراف خودمون که اونم زهرمارم میکنه بیرون همش فوش میده فقط پاش رو گاز ماشینه همه باید برن کنار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا داغونم حالم خیلی بده فقط دنبال یه بهونه م واسه طلاق جلو همه سرم داد میزنه خیلی جاها باعث شده تح ...

عزیزم اگه زندگیت خوب بود و راضی بودی

هرگز دنبال بهونه واسه طلاق نبودی

عزیزم

مشکل شوهرته

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->

اوففف

میفهممت 

منم شوهرم بهت خیانت کرد حتی دوران عقد ک ادعاش کیشد دوستم داره

نتونستم ب کسی بگم (احساس حقارت میکردم)

طلاق نگرفتم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
عزیزم اگه زندگیت خوب بود و راضی بودی هرگز دنبال بهونه واسه طلاق نبودی عزیزم مشکل شوهرته

از وقتی با من ازدواج کرده وضع مالیش خیلی خوب  شده اصلا هم برام از لحاظ مادی کم نذاشته هیچ وقت ولی خیلی خودش و بالا تر میگیره نسبت ب خونوادم چون اونا ۳سال ورشکست شدن همه جیزشون از دست رفته داره روانی میشم 

از وقتی با من ازدواج کرده وضع مالیش خیلی خوب  شده اصلا هم برام از لحاظ مادی کم نذاشته هیچ وقت و ...

یه بار ک خیلی خودشو گرفت 

بگو انگار مغرور نباش چرخ روزگار میچرخه و گدا شاه میشه 

ادم باید ب اخلاقش بنازه

چی بگم باز شوهر تو از لحاظ مالی تامینت میکه

مال من خیلییییی خسیسه خیلیییییی

به خدا سر اینکه گفتم از این ب بعد یک کیلو گوشت بگیر هر ماه منو ب باد کتک گرفت

بخدا جمعه رفتیم بیرون یه شهر نزدیک شهرخودمون حتی نذاشت یه ثانیه بشینم خستگیم در بره دور زد اومدیم خونه میگه من حوصله ندارم بیا بیرون حسرت زندکی هیچ کسی و نمیخورم چون هیچ کس بی مشکل نیست فقط کاش نون واسه خوردن نداشتم ولی زندگی خوب و ارومی داشتم شوهرم خیلی غیر اجتماعیه دوست ندارم هیچ جا برم باهاش بخدا دلم داره میترکه دوست دارم بیصدا برم یه جایی با بچه م