2777
2789
عنوان

گوشم عفونت کرده از دردش خوابم نمیبره

32876 بازدید | 15 پست

گوشم عفونت کرده و ملتهب شده رفتم دکتر برام چرک خشک کن نوشته، گفت احتمالا پردش سوراخ شد چرک خشک کنا رو مصرف کن بیا ببینم، حالا هم میترسم هم اینکه دردش اذیتم میکنه و بروفن خوردم خوب نشد، شیاف دیکلوفناک بذارم؟

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

با سشوار  اروم رو‌گوشت داغ کن 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنه پردش سوراخ شده باشه جراحی بخواد، 

نمیدونم ولی من گوش درد زیاد کشیدم.     سشوار. بهترش میکنه.  تو گوشتم چیزی ننداز حتی گوس پاک کن     قطره گوش ریختی؟ 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
نمیدونم ولی من گوش درد زیاد کشیدم.     سشوار. بهترش میکنه.  تو گوشتم چیزی ننداز ...

اره ریختم دیشب دکتر گفت هیچی دیگه نریز فقط چرک خشک کن بخور و بیا ببینم، اما دردش خیلی زیاده، دوبار شیاف گذاشتم

[QUOTE=68552175]اره ریختم دیشب دکتر گفت هیچی دیگه نریز فقط چرک خشک کن بخور و بیا ببینم، اما دردش خیلی زیاده، دوبار ش ...[/QUOTE ان شالله زود خوب شی عزیزم.  گوش درد خیلی بده. خیلییییی

من زیاد گوشم درد میگیره عفونت میکنه دیگه خودم داروی گوشم رو میدونم می رم داروخانه میخرم استفاده میکنم دو سه روز میکشه تا خوب بشم 

سه مدل قطره هر شش ساعت از هر کدوم سه قطره قطره ها رو باید بینشان ده دقیقه فاصله بدی که اثر کنند

قطره الکل بوریکه

قطره بتامتازون

قطره سیپلکس چشمی 

اما همزمان نریز بین قطره ها حتما ده دقیقه فاصله بده

چرک خشک کن نخور فقط ضعیف میکنه این قطره سیپلکس چشمی خودش چرک خشک کنه اصلا برای گوش قرص نخور بهترین راه قطره است ببخشید زیاد توضیح دادم چون خودم زیاد گوش درد کردم دیگه استاد شدم 

در ضمن یادم رفت بگم که اصلا گرمش نکن  گوشی که عفونت داره اگه گرمش کنی عفونت بدتر میشه به خدا تجربه دارم که میگم خیلی بد دردیه انشالله خوب بشی اگه قطره بریزی خوب میشی عزیزم

برو پیش متخصص گوش تا چرک و عفونتارا برات بکشه بیرون.خواهر منم همینطور بود از بس دارو خورد اثر نکرد ت ...

درد نداره بکشه بیرون؟