2789
عنوان

بدبخت شدم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 46 پست
فکر کنم مثبته چون واس منم بعد چندساعتی هاله انداخت

سر حاملگی اولمم خیلی دیر هاله انداخت ولی پررنگ تر بود این خیلی خیلی کمرنگه بچه ها الان ناشتا به حساب میام؟ برم اون یکی بیبیو بزنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زمان شیر دهی همیشه عقب و جلو هم میفتی ها ولی روش طبیعی جلوگیری اصلا اطمینانی نیست حتما از یه روشی اس ...

بله حق باشماس حتما این دفعه میرم امپول بزنن😢تا دو سالگی دخترم امپول جلوگیری میزنم بعدش یه روشیو حتما امتحان میکنم

شما حامله ای برام دعا میکنی؟ 

ایشالله ک هرچی صلاحته بشه عزیزم 

اگه آمادگیشو نداره دعا میکنم باردار نباشی 

ولی اگرم بودی خودتو اذیت نکن 

بچه هات باهم بزرگ میشن خیلی هم بد نیس 

خودم همیشه دوس داشتم دوقلو داشته باشم

خدایا شکرت ❤❤❤
ما طبیعی جلوگیری داریم عزیزم شوهرمم نمیذاره برم iudکنم بهم میگه مواظبه اصلا به سقط فکر نمیکردم اما د ...

کاندوم چی؟ طبیعی که اصلا قابل اطمینان نیست؟ حتی ممکنه با پیشاب هم حامله شی.. و اینکه تو اوج لذت ضدحاله. 

احتمال بارداریت خیلی کمه اما اگه بودی بپذیر.. بخاطر بدن خودت میگم نه بخاطر گناه و اینا.  

بله حق باشماس حتما این دفعه میرم امپول بزنن😢تا دو سالگی دخترم امپول جلوگیری میزنم بعدش یه روشیو حتم ...

آمپول نمیزنن چون نازایی کامل میاره خودتم بکشی نمیزنن.کاندوم بزاره همسرت خب ساده ترین راهه

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
ایشالله ک هرچی صلاحته بشه عزیزم  اگه آمادگیشو نداره دعا میکنم باردار نباشی  ولی اگرم بود ...

دو قلو خوبه اما نه اینکه بچت یکساله باشه حامله شی مجبور شی دخترتو از شیر بگیری دلت ریش میشه برا بچت و اینکه عزیزم من دلم میخواد پیشرفت کنم برم گواهیناممو بگیرم دخترم بزرگ شد برم ارایشگری یاد بگیرم  خلاصه خیلی فکرای دیگه که با دوتا بچه سخته