2821
2789
عنوان

بدبخت شدم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 46 پست
کاندوم چی؟ طبیعی که اصلا قابل اطمینان نیست؟ حتی ممکنه با پیشاب هم حامله شی.. و اینکه تو اوج لذت ضدحا ...

حرفتون خیلی درسته... عزیزم همسرم منطقی فکر نمیکنه میگم برم دستگاه ده ساله بزارم نمیزاره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاندوم چی؟ طبیعی که اصلا قابل اطمینان نیست؟ حتی ممکنه با پیشاب هم حامله شی.. و اینکه تو اوج لذت ضدحا ...

عزیزم شما میگین چه روشی مطمئنه

منم خودم سردر گمم این یکی هم بیاد دیگه باید یه فکر اساسی بکنم

ولی از دستگاه  و قرص اینا خوشم نمیاد

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍
عزیزم شما میگین چه روشی مطمئنه منم خودم سردر گمم این یکی هم بیاد دیگه باید یه فکر اساسی بکنم ولی ا ...

کاندوم اگر درست استفاده بشه.. ولی بهترین راه اینه که بری مرکز بهداشت نزدیک خونتون.. اونجا کارشون اینه که همه چیزو براتون توضیح بدن و مناسب ترین روش مخصوص خودتون رو اموزش بدن.. 

کاندوم اگر درست استفاده بشه.. ولی بهترین راه اینه که بری مرکز بهداشت نزدیک خونتون.. اونجا کارشون این ...

منم با کاندوم داشتم ۶ساله . البته روزهای اخر پری ازاد ..‌ ولی اینبار روز اخر کار دستم داد و حامله شدم‌ . حالام برای بعده این دنبال یه روش مطمینترم

منم با کاندوم داشتم ۶ساله . البته روزهای اخر پری ازاد ..‌ ولی اینبار روز اخر کار دستم داد و حامله شد ...

خب چرا روزای اخر ازاد میزاشتی؟ کاندوم بهترینشه چون قرص عوارض داره.. دستگاهم اذیت داره.. با کاندوم همیشه عین دخترا میمونی نه چاق میشی نه قرصای هورمونی چهره رو تغییر میده زنونه میکنه

خب چرا روزای اخر ازاد میزاشتی؟ کاندوم بهترینشه چون قرص عوارض داره.. دستگاهم اذیت داره.. با کاندوم هم ...

خب دیگه روز آخر که شکمم اینا درد میکرد میفهمیدم دارم پریود میشم میگفتم که حالا کو تخمک؟ خلاصه دیگه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792