2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😢😢😢

979 بازدید | 46 پست

تو تایپک قبلیم گفتم که بی بی زدم فکر کردم یه هاله دیدم باز شب قبل خواب یکی دیگه زدم بازم هاله ی قرمز هست وای دخترم همش یکسالشه چیکار کنم البته این هاله بعد ده دیقه افتاده همون لحظه نیوفتاده خیلی نازاحتم چیکار کنم پریود شم امپولی هست 😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شایدم زیاد چون من ساعت یک گذاشتم نگا کردم تقریبا پنج دیقه اینا بعدش خوابیدم الان دیدم دعا کنید نشم خ ...

اوووووو نه بابا درست نیست

گذشته از موعدت؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
یا پیشگیری داشته باش با دقت یا وقتی حامله شدی بپذیر...  به سقط فکر نکن ابدا. چون خودتی که توش ...

ما طبیعی جلوگیری داریم عزیزم شوهرمم نمیذاره برم iudکنم بهم میگه مواظبه اصلا به سقط فکر نمیکردم اما دختر کوچولوم هنوز شیر میخوره یه ماهه یکسالش شده اگه حامله شم زایمان کنم دیگه مثل قبل نمیتونم بهش برسم😢خیلی ناراحتم 

ما طبیعی جلوگیری داریم عزیزم شوهرمم نمیذاره برم iudکنم بهم میگه مواظبه اصلا به سقط فکر نمیکردم اما د ...

زمان شیر دهی همیشه عقب و جلو هم میفتی ها ولی روش طبیعی جلوگیری اصلا اطمینانی نیست حتما از یه روشی استفاده کنین

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
بله امروز چهلو دو روزه چون قبلشم نامنظم بودم ولی عقب نمیندازه همیشه جلو مینداخت

42؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتر نرفتی؟؟؟؟؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
2790
2778
2791
2779
2792