2777
2789

خیلی خون سرده و به ما نمیچسبه چندبار دعوتش کردم نیومده،شش ماهه نامزد کردن،اصلا بچهای منو میبینه محل نمیده البته مغرور نیستا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمن از بچه های نی نی سایته و یادگرفته به فکوفامیل شوهر محل ندخ😂

😂😂😂😂🤣🤣 لایک

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

زنداداش منم خیلیییی خونسرده

فک کنداداشم ی شهر دیگس موقع خدافظی داداشم مرد از گریه بخدا این یه قطره اشک نریخت هچ گوشیشم دراورد گفت بیا فیلم ببینیم

🌎دُنیا بِدون شِنیدَن دٖوستـِت دارَم هاتٰ،جٰایِ تَرسٓناکیهٰ💎

وا این چه طرزشه دیگه چرا بی فکر صحبت میکنید این خانوم میگه چندبار دعوت کرده زنداداششو چرا الکی گارد میگیرید و به فکر ضایع کردن و جبهه گیری قوم شوهر و قوم زن دارین؟

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس
حتمن از بچه های نی نی سایته و یادگرفته به فکوفامیل شوهر محل ندخ😂

ن بخدا از اون خانواده ها نیستیم ک اهل گیر و ...باشطم،بابا که ندارم مادرم هم اول میگه عروس بعد دختراش..کلا اون خونسرده

خصلتشه عزیزم منم هیچی تو دلم نیست ولی واقعا با هر کسی نمی تونم زود گرم بگیرم چه خانواده خودم چه خانواده شوهرم کلا خودم اینجوری راحت ترم 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
ن بخدا از اون خانواده ها نیستیم ک اهل گیر و ...باشطم،بابا که ندارم مادرم هم اول میگه عروس بعد دختراش ...

ولش کن بزار برا خودش خوش باشه😂

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤

خصلتش اینجوریه

مسخره کردن چیزیه که انجام بدی سر خودت میاد

شاید بعدها بچه ات مثل زنداداشت شد اخلاقش

بچه نیستین دیگه بزرگ شدین خداروشکر میدونین که مسخره کردن عواقبش چیه

#نه_به_لایک
وا این چه طرزشه دیگه چرا بی فکر صحبت میکنید این خانوم میگه چندبار دعوت کرده زنداداششو چرا الکی گارد ...

😍😙،هر بار زنگ زدم گفته کار دارم یا میرم سر کار...از طرف داداشم هم میگه اون کار داره و ....