بچه ها خواهر میخواد ازدواج کنه..من نشد پسره رو ببینم تاوامروز که بله برون بود...خییییلی پسره بدشکل بود خیییلی..سنتی اومدن خواستگاری و خواهرم انگار نه انگار...گفت واسم مهم نیست. پسره از خاتواده بزرگیه پدرم چشم اش کور شده دیده پسره کیه...از غروب که دیدنش باهمه دعوا داشتم که چرا شماها که دیدینش نگفتین نه...عحیب اینکه خواهرم مشکلی نداره...خواهرم خییییلی خوشگله و خوشتیپ و بابام هم اسم و رسم دار...نمیدونم چرا ابنحوری میکنن. پسره فوق لیسانسه و کارمند همین.. اصلا من مطمعنا ام چندماه دیگه که باهم راه برن خواهرم پشیمون میشه...من خیلی دعوا کردم و حرص خوردم ولی کاری از دستم برنمیاد... خدایا چرا مارو اینجوری بی پناه کردی...به خدا خواهرا خیلی خدشگل و خوشتیپیم ولی خواستگارمون کم بود ...امروزم که اومدن خانواده اش خودشون رو گرفتن...بدم اومد ازشون...نکرد مادرش خواهرم رو ببوسه یا بگه مبارکه یا بگه واسه پسرچالغوزم چه دختری گرفتم....
ناراحت نباش بسپار به خدا شاید خواهرت واقعا با این آقا خوشبخت شه نمیدونی که فقط از خدا خوشبختیشو بخواه حالا با هرکی با هر قیافه و هر خانواده ای فرق نداره. انشالله اگه صلاحه جوش بخوره اگرمنیست بهم بخوره اینجوری دلت آرونتره وقتی از خدا همچین چیزی بخوای
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
ناراحت نباش بسپار به خدا شاید خواهرت واقعا با این آقا خوشبخت شه نمیدونی که فقط از خدا خوشبختیشو بخوا ...
از خدا خواستم...خداخودش کمک کنه...خواهرم عجیبه...به خدا هیچکس به جرات میگم هیچکس به اندازه خواهرم تو خونه پدرش بهش احترام نزاشتن و از لحاظ مالی و عاطفی بهش نرسیدن...اما انگار میخواد فقط ازدواج کنه
اطن منم...من نمیتونم وقتی میبینم کسی اشتباه میکنه ساکت بمونم...البته افراد درجه یک زتدگی ام
درساه ميفهمم ولي بنظر من كلا دخالت نكن من يه سالي ميشه اصلا و اصلا هيچي نميگم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
میدونم چی میگی خودم هم له این نتیجه رسبدم...هی به خودم میگم دفعه بعد هیچی نگو باز میگم...خدایا چرا ا ...
فكرشو نكن توكل كن به خدا عزيزم