2777
2789
عنوان

ازدواج

353 بازدید | 40 پست

بچه ها خواهر میخواد ازدواج کنه..من نشد پسره رو ببینم تاوامروز که بله برون بود...خییییلی پسره بدشکل بود خیییلی..سنتی اومدن خواستگاری و خواهرم انگار نه انگار...گفت واسم مهم نیست. پسره از خاتواده بزرگیه پدرم چشم اش کور شده دیده پسره کیه...از غروب که دیدنش باهمه دعوا داشتم که چرا شماها که دیدینش نگفتین نه...عحیب اینکه خواهرم مشکلی نداره...خواهرم خییییلی خوشگله و خوشتیپ و بابام هم اسم و رسم دار...نمیدونم چرا ابنحوری میکنن. پسره فوق لیسانسه و کارمند همین.. اصلا من مطمعنا ام چندماه دیگه که باهم راه برن خواهرم پشیمون میشه...من خیلی دعوا کردم و حرص خوردم ولی کاری از دستم برنمیاد... خدایا چرا مارو اینجوری بی پناه کردی...به خدا خواهرا خیلی خدشگل و خوشتیپیم ولی خواستگارمون کم بود ...امروزم که اومدن خانواده اش خودشون رو گرفتن...بدم اومد ازشون...نکرد مادرش خواهرم رو ببوسه یا بگه مبارکه یا بگه واسه پسرچالغوزم چه دختری گرفتم....

من نمیدونستم اینقدر بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید شما نمیپسندی خواهرت دوسش داره. شما که قرار نیست باهاش ازدواج کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه عقد کردن حرفای شما جز دلسرد کردن خواهرت سودی نداره

خواهرت دیده وپسندیده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه پسره بود قبلا خواهرم رو دوست داشت دوست بودن ...پسره چون کار نداشت نیومد خواستگاریش...خواهرم هپ پاش نموند...منم امشب بهش پیام دادم که زهرا جواب مثبت داده فردا نامزدیه...گفت الان میگی!!! الان من چیکار کنم...گفتم چون دوسش داشتی بهت گفتم، گفتم فردا روز پیش خودم شرمنده نباشم که تلاش نکردم واستون. اخه پسره خیلی به منم کمک کرده بود...پسره درس اش طوریه که اینده داره و اونم خانواده بزرگی داره...خواهدم بفمه فک کنم ناراحت میشه ولی گفتم

دختر راضی

پسر راضی

...لق ناراضی

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
حالا قیافه که مهم نیس شاید بنده خدا اخلاقش خوب باشه.

از اخلاقش تعریف میکنن...ولی خوب نمیشه یه مسر دیگه مهمولی با اخلاق...شوهر من که قبافه اش خوبه اخلاقش بده!!!

دختر راضی پسر راضی ...لق ناراضی

اا ...خواهرم با این همه زیبایی اعتماد به نفس نداره...سر ابن موضوع حواب مثبت دادا..پسره هم که از خداشه...ازدواج شون سنتی بوده ..

اا ...خواهرم با این همه زیبایی اعتماد به نفس نداره...سر ابن موضوع حواب مثبت دادا..پسره هم که از خداش ...

تو چیکار داری اخه؟؟؟

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
از اخلاقش تعریف میکنن...ولی خوب نمیشه یه مسر دیگه مهمولی با اخلاق...شوهر من که قبافه اش خوبه اخلاقش ...

عزیزم بنده خدا اخلاقش خوبه خانواده خوبی هم داره فوق هم داره شغل دولتی هم داره!بعد شما پیام دادی به دوست پسر سابق بیکارش که چی بشه واقعا!  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!