2777
2789
عنوان

دوستان ب نظرتون چکار کنم ؟

96 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من ۳ ماه دیگه قصد بارداری دارم بعد پیش ی دکتر زنان رفتم و گفتم دوس دارم اگه خدا بخواد دوس دارم پسر بشه بعد فقط روز تخمکگذاری رو گفتم اصلا هیچی دارویی ویتامینی چیزی نداد فک کنم زیاد اهمیت نداد . بعد من تو همین سایت خوندم ک لازمه مردم آزماش اسپرم بده بعد ب نظرتون شوهرم بره پیش ی دکتر اورولوژی یا خودم برم پیش ی ماما تو شهرمون ک ۳۰ سال بیشتره سابقه داره برم پیش بعد بگم واسه شوهرمم آزمایش اسپرم بنویسه؟

وقتی آزمایش اسپرم میدن ک چند ماه باردار نشن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شوهرت مشکل داره؟

ن عزیزم ولی خب میگن واسه پسردارشدن مرد هم باید خیلی قوی باشه خوبه ک آزمایش اسپرم بده در ضمن شوهرم خیلیم قلیون میکشه میگم نکنه ضعیف باشه

عزیزم یعنی همینطوری حالت عادی نمیشه

وقتی هنوز مشکلی نیست چرا بره. اول اقدام کن چند ماه نشد بعد برو.ولی اصرار داشته باشی میشه داد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پس دکتره چکار کرد 

هیچی فقط آزمایشا قبل از بارداری رو ک خودم گفتم برام نوشت و بعدشم گفت ک اون ماهی ک قصد بارداری داشتی روز ۱۴ سیکلت سونو تخمکگذاری بده و جوش شیرین تزریق کن قبل اقدام و همچنین قرص دوفاستوت بهم داد واسه تنظیم پریودم

وقتی هنوز مشکلی نیست چرا بره. اول اقدام کن چند ماه نشد بعد برو.ولی اصرار داشته باشی میشه داد

عزیزم اخه من دوس دارم اگه خدا بخواد پسر بشه بعد شنیدم ک مرد خیلی باید قوی باشه. شوهر منم خیلی قلیون میکشه میگم نکنه رو کیفیت اسپرمش تاثیر گذاشته باشه

پسته زیاد بخور تو پریودی طبع اصلاح میشه سعی کن گرمیجات مثل هل ،زنجبیل ودارچین وسیب زمینی بخاطر پتاسی ...

عزیزم چیزای گرم خیلی میخورم ب شوهرمم میدم تو پریودی هم تخم هویج میخورم

آزمایش اسپرم برای کسایی هست که مشکل ناباروری دارن، نه برای پسردار شدن

یعنی شما میگی احتیاجی نی  شوهرم این ازمایش رو بده . خودم تقویتش کنم با ویتامینا؟

یعنی شما میگی احتیاجی نی  شوهرم این ازمایش رو بده . خودم تقویتش کنم با ویتامینا؟

لازم نیست، اگه قطعی پسر میخوای باید از روشهای آزمایشگاهی استفاده کنی که خب هزینش بالاست، روشهای دیگه اصلا صد درصد نیست