2777
2789

من از clearblue استفاده کردم٬ اما فقط یک بار٬ بنابرین نمی تونم نظر بدم که چقدر دقیقه هر بار.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که قیمت خیلی از کالای پزشکی گرون شده،بعدش باردار شدید

آره دوبسته گرفتم ولی سربسته ی اول حامله شدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
من از clearblue استفاده کردم٬ اما فقط یک بار٬ بنابرین نمی تونم نظر بدم که چقدر دقیقه هر بار.

قیمتش چقدره?یه تست خوب و ترجیحا قیمتشم خوب باشه ولی اگه گرونم باشه کارش خوب باشه معرفی کنید چون لازممه از این همه سونو رفتن و هزینه ی ویزیت که بهتره

قیمتش چقدره?یه تست خوب و ترجیحا قیمتشم خوب باشه ولی اگه گرونم باشه کارش خوب باشه معرفی کنید چون لازم ...

من قیمتش تو ایران رو نمی دونم عزیزم. من بسته ی ده تایی رو گرفتم ۲۶ پوند.

راستی این برند یک دستگاه خیلی خفن هم داره که گویا یک لول بالاتر از این تست های معمولیه. این لینکشه٬  فکر کنم قیمتش در بیاد حدود هفتصد هشتصد تومان (اگر بتونین پیدا کنید) اما اینجا من دیدم کسایی که باردار شدنشون طول می کشه استفاده می کنن و راضی هستن. https://www.drfertility.co.uk/collections/fertility-monitors/products/clearblue-advanced-fertility-monitor?gclid=Cj0KCQjw5s3cBRCAARIsAB8ZjU0JD2JvoeI3ysDAVbi6Rjp3fXiI6svGrkknX1ijAerN0VA7RSl955caAuvuEALw_wcB

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
قیمتش چقدره?یه تست خوب و ترجیحا قیمتشم خوب باشه ولی اگه گرونم باشه کارش خوب باشه معرفی کنید چون لازم ...

من قیمتش تو ایران رو نمی دونم عزیزم. من بسته ی ده تایی رو گرفتم ۲۶ پوند.

راستی این برند یک دستگاه خیلی خفن هم داره که گویا یک لول بالاتر از این تست های معمولیه. این لینکشه٬  فکر کنم قیمتش در بیاد حدود هفتصد هشتصد تومان (اگر بتونین پیدا کنید) اما اینجا من دیدم کسایی که باردار شدنشون طول می کشه استفاده می کنن و راضی هستن. https://www.drfertility.co.uk/collections/fertility-monitors/products/clearblue-advanced-fertility-monitor?gclid=Cj0KCQjw5s3cBRCAARIsAB8ZjU0JD2JvoeI3ysDAVbi6Rjp3fXiI6svGrkknX1ijAerN0VA7RSl955caAuvuEALw_wcB

من قیمتش تو ایران رو نمی دونم عزیزم. من بسته ی ده تایی رو گرفتم ۲۶ پوند. راستی این برند یک دستگاه خ ...

ممنون دوست خوبم،بله از این مدلا دیدم،خودم استفاده نکردم ولی خواهر زاده ی شوهرم استفاده کرده،منم خارج از ایرانم و همه ی تستا واقعا گرونن،ایران عالیه 7ت،تست بارداریم خیلی گرونه اینجا

ممنون دوست خوبم،بله از این مدلا دیدم،خودم استفاده نکردم ولی خواهر زاده ی شوهرم استفاده کرده،منم خارج ...

اگر ایران نیستین می تونید از تستای دارخانه ای ارزون هم استفاده کنید. تقریبا تمام داروخانه های زنجیره ای از برند خودشون کیت تخمکگذاری دارن با قیمت های خیلی مناسب و ارزون.