2789
عنوان

دلم گرفته

450 بازدید | 50 پست

دیروز توی ماشین بودیم یکم از موهام زده بود بیرون چون کوتاهه و نمیشه ببرم بالا و محکم ببندم ... مامانم بهم گفت دوست داری موهات دیده بشه؟ بخاطر اینکه بیشتر گیر نده گفتم نه 

گفت پس باید مقنعه ت رو تنگ کنم ... یه مقنعه سیاه بلند پوشیده بودم چون گفته بود اگه نمیخای چادر بپوشی باید مقنعه بلند بپوشی(ینی هرجا برم حق ندارم شال یا روسری بپوشم)

بهش گفتم اصلن میخای کچل کنم خیالت راحت بشه و کسی گمراه نشه!

اینو گفتم دیگه بدتر شد اوضاع...

اینم بگم که اصلن حتا یه ذره هم آرایش نمیکنم

امروز دلم گرفته بود 

تو آینه نگاه کردم و به این فکر کردم که دوباره کچل کنم و گریم گرفت

میدونین من تا به حال دوبار موهامو از ته زدم 

واه  کچل کنی میام میزنمت اه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این چهههههههههههههههه وضعشهههههههههههههههههههههههه کچل کنم یعنی چی>>>>>>>>>>>>>>>>.....................

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چ کنم

هیچی بزار بلند شه اه

اصلا به خانوادت چه زندگی توعه دختر نکن این کارو پس فردا ب دلت میمونه ها برای چی بزنی موهاتو اخه

همین الآنم کلی حسرت دارم تو زندگیم حنا ب اینکه ناخونامم بلند باشه گیر میده چیکار کنم؟

همین الآنم کلی حسرت دارم تو زندگیم حنا ب اینکه ناخونامم بلند باشه گیر میده چیکار کنم؟

برای خودت زندگی کن واقعا میگم خانوادت تو جهل نادانین تو چرا همراهیشون میکنی حتا شده پشتتو خالی بکنن اما تو برو دنبال چیزی که دوست داری دیگه دوران این چیزا تموم شده به خودت بیا