2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست

دیگه داری میری دانشگاه چرا انقدر ضعیف ؟محترمانه حرفتو بزن دعوا بگیر  اگه نفمیدن سرد شو بی محلی کن بیشتر وقتتو کلاس و بیرون خونه باش.... بزار بفهمه دیگه بزرگ شدی .... خونواده تا جایی احترامش واجبه که دیگه بیش از حد  چرت و پرت نگن یا حداقل میگن روش پافشاری نکنن اعصابم خرد شد بخدا خود خدا کمکت کنه خودش ....

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
همه انقدر آرایش میکنن و موهاشون از همه طرف بیرون ریخته شما با مقنعه بلند بیشتر جلب توجه میکنی 😯

دقیقن خودمم می‌دونم بخدا اونقدر خجالتی شدم و بدون اعتماد ب نفس ک خدا میدونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای...من خیلی هارو دیدم که حتی یه دونه موشونم دیده نمیشه... دیوونه بازی درنیار کچل کنی و اینا😐

خب حجابی کن... اگه چادر سر کنی راحتر نمیشی؟ مثلا اونطوری میتونی روسری سرت کنی و روسرتو ست کنی با ساق دستت مثلا😅 خیلی هم زیبا میشه اخه ینی چی همش مقنعه بلند تو دختری جوونی روحیتو چرا دارن خراب میکنن😞

تو خونه ما اینجوریه تازه همش بهم میگه تو خیره سر و لجبازی زمان ما فلان بود .... 

ببین بنظر من اعتقاد ب مسائل دینی ب نوبه خودش خوبه ک حجابم جزء اعتقاداته ولی با شال و روسری و ارایش نرمالم میش حجاب داشت 

خودت با خودت کنار بیا هضم کن واس خودت ک چطوری دوس داری باشی 

مادرت نظر خودشو داره و شماهم نظرخودت ک باهم ب توافق برسین خوبه 

سعی کن با احترام باهاش صحبت کنی ک منم جوونم دوس روحیه میخوام دوس ندارم همیش مقنعه سرم باش دوس ندارم بی روح باش ظاهرم دوس دارم ب خودم برسم شاد باشم 

مثلا اگ چادره از زیر چادرت شالای رنگی سر کن 

کیف و شالتو یا کفش و کیفتو ست کن باهم 

ساعتا و دستبندای شیک بنداز ب ناخنات برس ب صورت برس از ضد افتابی ک یکم سفید کننده داره توش استفاده کن ی رژ خیلی ملایم بزن ... 

ب مادرت بگو در کنار حجاب باید اراستگی داشت 

دقیقن خودمم می‌دونم بخدا اونقدر خجالتی شدم و بدون اعتماد ب نفس ک خدا میدونه

استارتر همونطور که نتونسته چادریت کنه میتونی شال هم سرت کنی خودت باید بخوای 

اینم بگم چادر با شال و روسری رنگ شاد شیکتر از مقنعه بلنده ها

مامان شما عزیزم ببخشید ولی داره اشتباه میکنه..حجاب داشتن خییلی خوبه.ولی هرچیزی یه راهی داره...ایشون دارن شمارو با این رفتارشون از هچی زده میکننچ خوب ک انسان هم ظاهر هم باطنش با خداباشه....بهدشم ایشون حق ندارن بخاط به آرایش ب بقیه برچسب خراب بودن بزنن.این خودش یه تهمته وبدتربن گناهه

واقعن شرایطش نیست ازدواج کنم زندگیم کلن فرق داره با بقیه 

به امیدخدا سال بعد که وارد دانشگاه شدی از ته دل برات ارزو کردم با کسی اشنا شی که دقیقا مثل خودت فکر میکنه و انتخاب درستی کنی و از جبر خونه راحت شی....فقط تمام تلاشتو بکن دانشگاه خوبی قبول شی رشته خوبی و حدامکان دور باشه این یک سال جبرو سختی هم با تمرکز زیاد روی درس و کمتر بیرون رفتن و سکوت تحمل کن برای اینده برنامه ریزی کن اگه تو زمان حال خیلی مشکلت پیچیده و حل نشدنیه 

دیگه داری میری دانشگاه چرا انقدر ضعیف ؟محترمانه حرفتو بزن دعوا بگیر  اگه نفمیدن سرد شو بی محلی ...

کاش دانشگاه قبول میشدم درسام خوب بود ولی انقد روحیه م خراب بود ک قبول نشدم

کاش دانشگاه قبول میشدم درسام خوب بود ولی انقد روحیه م خراب بود ک قبول نشدم

امسال تمرکز زیاد کن روی درس بعد دقت کردی وقتی یه هدف ناگفته توی دل داری دیگه تمرکزت از ادمای دوربر کم میشه  و همش تو خیال خودتی ؟؟؟اینطوری ادامه بده

سلام دختر خوب با احترام به نظرات الان عصر همه چی هست هم با حجابی هم با حجابی خیلی از بچه ها با نظرات مامانا وباباهاشون موافق نیستند ولی چون دوستشون دارند با نظراتشون کنار میان خودت چی میخوای از زندگی برای آیندت برنامه بریز اینده ای عالی با اهداف زیبا..هیچ جا امن تر از خونه نیست برای داشتن خونه ی با امنیت با ادمایی که بعد از خدا بیشتر ازهمه دوست دارند تحمل تفاوت ها را زیاد کن  در انتخاب ایندت دقت کن ببین باب میلت باشه ولی لج بازی راه خوبی نیست اول جووونیت راخراب میکنی چون اونا  تغییییییر ننننننمیکنند

خدا کمک ...دایم نگاهی

بگو اگه کفر به ایناس اره من کافرم دختر جون چندسال مگه جوونی من که اصلا اجازه نمیدم کسی در مورد لباس پوشیدنم نظر بده از بچگی حتی تو مدرسه بارها سر پوشش و حجابم بردن دفتر ولی من کم نیاوردم 😁شل میگری همه سوار سرت میشن اونجوری که میخوای بگرد حتی اگه دعوا بشه 

استارتر غصه نخور حجاب خیلی هم بد نیست من گاهی دخترای کارمندو میبینم با مقنعه و مانتو اداری شیک و تر تمیز و با شخصیتن با دخترای علاف که آرایش غلیظ دارن مقایسه میکنم به نظرم دخترای گروه اول خیلی بهترن