2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست
برای خودت زندگی کن واقعا میگم خانوادت تو جهل نادانین تو چرا همراهیشون میکنی حتا شده پشتتو خالی بکنن ...

پشت کنکور موندم باید روحیه م خوب باشه ولی داغونم بخدا تحمل تحقیر و تهمت ندارم چیکار کنم فک کن مثلن یکی از دخترای فامیل ک آرایش کرده بود مامانم تو خونه میگفت انگار زن خرابه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خونه ما اینجوریه تازه همش بهم میگه تو خیره سر و لجبازی زمان ما فلان بود .... 

من دخترخالم مثل تو هه

من همش میگم بیا خونه ی ما

با ما باش

تا عاذی شه

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

ميدونم كه احتمالا به حرفم گوش نميدي ولي نظرن اينه. دستت را بگير به زانوهات بلند شو و از همين الان اونجور كه دوست داري زندگي كن. ميخواي مذهبي باش ميخواي نباش. اعتقادت را تو قلبت نگه دار. هر چيزي هر چيزي كه دوست داري بپوش و روي عقيدت پافشاري كن. ميدونم كه راهت سخاته پر از جنگ و دعوا و بحث. ولي جسور باش. فكر نكن به تو فقط اينا ميگم كه مذهبي نباشي من معتقدم كه حتي اگر كسي چادر دوست داره ولي خانوا ش مذهبي نيستن بايد براي سركردن چادر بجنگه. تو هم بجنگ و روي هر كسي كه تو و عقيده و شخصيتت را ميخًاد تحت كنترل خودش در بياره را كم كن تا بهت به عنوان يه آدم مستقل نگاه كنن. اگر دوست داري روسري بپوشي بپوش موهاتو بذار بيرون و ايندفعه كه مادرت گفت ميخواي موهات پيدا باشه قوي و جسو بگو بله. نذار وقتي شثت سال و هفتاد سالت شد پر از عقده و كينه و حسرت باشي. همون باش كه دوست داري. موفق باشي.