2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 68 پست
آخه میگن انیشتین اوتیستیک بوده ...واسه همون دیر حرف زده و البته از اوتیستیک های نابغه

استارتر عزیز.بچتون الان وصعبت حرف زدنش چطوره .بچه منم ۱۵ماهشه اما محدود حرف میزنه ۵تا کلمه.نگرانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر عزیز.بچتون الان وصعبت حرف زدنش چطوره .بچه منم ۱۵ماهشه اما محدود حرف میزنه ۵تا کلمه.نگرانم

عزیزم از هفده ماهگی تازه اولین کلمات رو گفت ولی بعدش موتورش روشن شد بیست و یک ماهگی جمله چهار کلمه ایی قبل تولد دوسالگی کامل حرف میزد دیگه

نگران نباش اینجور بچه ها یه هو شروع میکنن...خیلی حرف بزن و زیاد تکرار. کن...تکرار و تکرار. ...

امید آخرین چیزیست که میمیرد
عه چ خوب.خدا کنه بچه منم همینطور باشه.انقد حال روحیم خرابه.

اصلا نگران نباش ..حالتو خوب درک میکنم ... من هزار تا سایت و مطلب رو زیر و رو کردم ...خارجی و داخلی ..از ده تا کاردرمانگر و گفتاردرمانگر مشاوره گرفتم ولی بیخود نگران بودم...مثل من با خودت نکن...تازه شما پسرت از همین سنی دختر من جلوتره ..وپسرها خیلی دیر به حرف میان...من دخترم درکش عالی بود از سنش خیلی بیشتر ولی حرف نمسزد ولی الان کع حرف افتاد کلمات رو درست میگه مثل ما واضح

اصلا نگران نباش ..حالتو خوب درک میکنم ... من هزار تا سایت و مطلب رو زیر و رو کردم ...خارجی و داخلی . ...

دختره بچم.

نمیدونم توکل بخدا.انشاله ک راه بیافته.

راستی تو اون سن بچت رابطه اش با اطرافیان چجوری بود یا با بچه ها .تا الان تغییری تو روابط اجتماعیش حس کردی؟

دختره بچم. نمیدونم توکل بخدا.انشاله ک راه بیافته. راستی تو اون سن بچت رابطه اش با اطرافیان چجوری ب ...

ببین بچه اون سنی رابطه چندانی با بچه ها نداره ..درحقیقت اون سن ، سن  بازی گروهی و یا بازی با بقیه بچه ها نیست ...روابطش با اطرافیان معمولی ...یعنی باش بازی میکردن میخندید نه اینکه خودش کار خاصی کنه 

دختره بچم. نمیدونم توکل بخدا.انشاله ک راه بیافته. راستی تو اون سن بچت رابطه اش با اطرافیان چجوری ب ...

اون سن بچه ها بیشتر دالی موشه و اینا رو دوست دارن...روابط اجتماعی شون هم در حد بای بای کردنه.... درک ش از کلمات و دستورات و محیط اطراف چطوره؟؟؟

اگر دخترت درک خوبی از محیط و کلمات و افراد داره اصلا نگران نباش....

اگر دخترت درک خوبی از محیط و کلمات و افراد داره اصلا نگران نباش....

عزیزم دخترم درک وشناخت ودستورپذیری وارتباط چشمی و واکنش ب اسمش همه چیز خوب ....

اما حرف نزدنش.حس میکنم میخاد حرف بزنه اما نمیتونه.

میگم برو دستمال بیا سفره رو پاک کنیم میره میاره جاشم میدونه.میگم برو جارودستی رو بیار میره میاره.برو لباس بابارو بیار .اینو ببربزار سرجاش.همه وهمه .....

اما نمیدونم اون چندتا کلمه رو هم ک میگفت ۱۰روزیه دیگه نمیگه حالم بده بخدا.عوصش تا دلت بخاد دستورپدیری ودرکش ازمحیط وآدما بیشتر شده.همه رو میشناسه

عزیزم دخترم درک وشناخت ودستورپذیری وارتباط چشمی و واکنش ب اسمش همه چیز خوب .... اما حرف نزدنش.حس می ...

خوب اصلا نگران نباش ... این از هوش زیادشه ...منم بعدها فهمیدم دخترم هوش خوبی داشته کمه اینکارا رو می کرده ...در حقیقت این حرف نزدن عمدی هست ... فهمیده حساس هستی بعدم دوستم میگم دختر من تو این سن دختر شما هیچی نمیگفت مامان بابای مفهوم هم نمیگفت ..دقیقا اولین کلمشو شانزده و نیم ماهگی گفت و گفت بابا ...بعد به فاصله ده روز مامان رو گفت ...هفته بعدش میگفت بابا بیا

خوب اصلا نگران نباش ... این از هوش زیادشه ...منم بعدها فهمیدم دخترم هوش خوبی داشته کمه اینکارا رو می ...

خدا کنه دخترمنم پیشرفت کنه.توروخدا برام دعا کن .ایشالا حرف زد میام همینجا بهت خبر میدم