2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 68 پست
حس میکنم محبتش ب من کمه زیاد نیس.شماهمچین حسی داشتید تاحالا

آفرین ...دقیقا ...منم داشتم این حسو .. الانم اگه ده ساعت ولش کنم جایی برم سراغمو نمیگیره ...یا وقتی بعد ساعتها بیام خیلی معمولیه ..انگار تازه منو دیده و همینطور باباشو ....برا جفتمون یه جوره ولی اگر جلو چشمش جایی بریم یکم گریه میکنه منم ببرید اونم برا بیرون رفتن هست نه برا خودمون...کلا من فک میکنم دخترم عاطفی نیست

امید آخرین چیزیست که میمیرد
خدا کنه دخترمنم پیشرفت کنه.توروخدا برام دعا کن .ایشالا حرف زد میام همینجا بهت خبر میدم

إن شاالله عزیزم ...حتما عالی میشه شک نکن...امگا سه هم بهش بده ..من اونم دادم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آفرین ...دقیقا ...منم داشتم این حسو .. الانم اگه ده ساعت ولش کنم جایی برم سراغمو نمیگیره ...یا وقتی ...

دقیقا دخترمنم همین چیزی که توصیف کردی هستش.بنظرت این قضیه مشکل ایجاد نمیکنه؟من همش نگرانم میگم نکنه اوتیسمه سرده باهامون.انقد سرچ کردم دارم دیوونه میشم

بیخود نگرانی دخترت خیلی عالیه ...منم فک میکردم کارهایی که دخترم میکنه معمولیه و همسناش هم انجام میدن و هی  بابت حرف نزدنش  خود خوری میکردم ولی الان میبینم خیلی از توانایی‌های اون سنیش رو خیلی از بچه ها نداشتن ...ودخترم همه چیش عالی بوده والکی گیر حرف زدنش شده بودم ..توانایی های دخترت خیلی شبیه دختر منه ...نگران نباش

دقیقا دخترمنم همین چیزی که توصیف کردی هستش.بنظرت این قضیه مشکل ایجاد نمیکنه؟من همش نگرانم میگم نکنه ...

والا دختر من که خداروشکر خوبه الان و من حس میکنم فقط خیلی عاطفی نیست ...الان خیلی اجتماعیه ... تو پارک دوست داره با همه بچه ها حرف بزنه.بازی گروهی دوست داره...ولی الان دندون قروچه زیاد میره بپر بپر زیاد میکنه خودشو خیلی پرت میکنه بغل و اینور و اونور.واسه همین با یه کاردرمانگر مشورت کردم و گفت احتمالا حس عمقیش ضعیفه ...گفت اجازه بدید خیلی بپر بپر کنه ...تو پتو محکم بپیچید و غلتش بدید زمین ...از اینجور کارها..شمام یه کاردرمانگر ببر ضرر نداره ...اگر مثل دختر من حسهاش مشکل داشته باشه راحت درمان میشه

تو رو خدا جواب بده  دخترت کی تونست جمله بگه  خواهش میکنم کامل توصیح بده

سلام.دخترم تا ۲سالگی کلمه میگفت اما خیلی کم.۲سالگی ب بعد یهو جهش پیدا کرد .دوکلمه ای وسه کلمه ای الانم ۲سال و۴ماهشه تا۴کلمه ای و۵کلمه ای هم میگه.۱۸ماهگی تازه مامان وبابا گفت.تا۱۸ماهگی که چندتاکلمه بلدبود استپ کرده بود.از۱۸ماه خیلی کم کلمه اضافه کرد که ۲سالگی جهش پیدا کرد.کلا میگن دوسالگی بچه جهش پیدا میکنه

سلام عزیزم. یادتون هست پسرتون کی حرف زد؟

یک سال و نیم ب بعد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من خیلی حالم بده داغونم. پسرم ۱۵ و نیم ماهه هست به جز بابا و دد هیچی نمیگه. حرف برا خودش میزنه اما ک ...

بیخیال بابا زوده

ب وقتش انقدر حرف میزنه مختو میخوره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....