2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 68 پست
یه جا خوندم امام حسین هم دیر حرف زد. کلا زود زبان باز کردن به هوش ربطی نداره.

إن شاالله...من ارادت خاصی به امام حسین دارم...إن شاالله تو همین محرم دخترم بلبل زبون بشه

امید آخرین چیزیست که میمیرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عذر میخام دوست عزیزم..توانایی هاشون و هوششون چطوره هر دو کودک منظورمه....

خب بچه من دختره فرزه مث فرفره میدویید ماشاالله ولی خب اون پسر بود یکم شل وول تر بزور راه میرفت اون مث بچه های زیریسال بهونه میگرفت ولی دختر من همش تو فکر دور و برشو بازی بود کلا بچه من شاید چون دختره شخصیتش شکل گزفته چیزیم بخاد میفهمونه به ادم ولی اون فقط گریه میکرد البته سالمه ها بچش تو خونه میگفت خوبه ولی بیرون اذیت میکنه ،ولی اینا کلا دوسالشون بود دختر شما کوچیکه هنوز

عزیزم اصلا نگران نباش

پسر من خیلی خیلی بد تر بود و اصلا غیر ابو هیچی نمبگفت آ فقط اا میگفت ولی دستوراتو خوب اجرا میکرد

خیلی نگران بودم مثل الان شما جوری که به همه میگفتم ارزرو دارم بهم بتونه مامان بگه

از اکثر همسناش تو حرف زدن عقب تر بود 

وقتی میدیدم همسناش حتی میتونن شعر بخونن بیشتر دلم میگرفت که چراپسر من.......

منم همیشه تو این سایتا دنبال این بود که علائم اوتیسم چیه و تو پسرم جستجو میکردم

تا اینکه از شیر گرفتمش (دقیقا۲۲ ماهگی)

دقیقا از دو روز بعدش پسرم شروع کرد حروفو گفتن و سرعت حرف زدنش بسیار سریع بود

طوری که من اصلا باورم نمیشد

تو سن ۲.۵ سالگی از همون همسناش کلی جلو زد

تا میتونی براش کتاب بخون و باهاش حرف بزن

چون وقتی شروع به حرف زدن کنه خیلی سریعتر دایره لغاتش زیاد میشه

خب بچه من دختره فرزه مث فرفره میدویید ماشاالله ولی خب اون پسر بود یکم شل وول تر بزور راه میرفت اون م ...

دختر منم منظورشو میرسونه ... بیرون که میریم فقط عاشق راه رفتن و فضولی و بازیه

مثلا دختر گلتون چقدر حرف میزنه؟؟؟

هرچی بگی رو تکرار میکنه نتونه بگه هم مشابهشو میگ، و بیشتر وسایلی ک میتونه اسمشونو بگه رو خواستنی بهم میگ تا بدم ، در حد کلمه میگ فقط اگ بگم فلانی کو مثلا دایی، و اون نباشه میگ دایی نیس، یا دایی رفت

عزیزم اصلا نگران نباش پسر من خیلی خیلی بد تر بود و اصلا غیر ابو هیچی نمبگفت آ فقط اا میگفت ولی دستو ...

مرسی عزیزم از توضیحات جامع و دل گرم کنندتون..إن شاالله کوچولوتون همیشه سالم و برقرار

هرچی بگی رو تکرار میکنه نتونه بگه هم مشابهشو میگ، و بیشتر وسایلی ک میتونه اسمشونو بگه رو خواستنی بهم ...

ماشالا خیلی زرنگه ...خدا نگهدارش...دختر من اگر چیزی رو بخواد فقط اشاره...اگرم بهش نذی اصلا حاضر نیست اسمشو بگه خودش تلاششو میکنه بدستش بیارع

ماشالا خیلی زرنگه ...خدا نگهدارش...دختر من اگر چیزی رو بخواد فقط اشاره...اگرم بهش نذی اصلا حاضر نیست ...

عزیزم فقط باهاش تمرین کن از کلمه های تک بخشی شروع کن مثل آب یا کلمه های ساده مثل دادا ، و براش کتاب بخون و سعی کن هرچیزی و بهش نشون میدی اسمشو بگی، تکرار خیلی مهمه اولش یاد میگیره کلمه هارو تکرار کنه و بعدش هرچیزیو تو جای خودش استفاده میکنه

و یکی هم اینکه دختر شما بعد حرف زدن یهو دایره واژگانش زیاد میشه و خیلی راحت و مثل بلبل حرف میزنه اصلا نگران نباش

هوشش چطوره فرزند دلبندتون؟؟اابته عذر میخام میپرسم...مادر هست و هزار دل نگرانی

عزیزم خود مادر بهتر تشخیص میده که بچه میفهمه یا نه بچه من تو۲۲ماهگی به من میگفت بابا چون بچه اولم بود تو خونه کسی نیست بگه مامان که یاد بگیره تازه تازه  داره یاد میگیره شما بچه اولته؟

من میدونم که میتونم💪💪💪
إن شاالله...من ارادت خاصی به امام حسین دارم...إن شاالله تو همین محرم دخترم بلبل زبون بشه

ان شاا...

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نگران نباش دخترمنم تا هفده ماهگی فقط ب《بابا》وم《مامان》میگفت ازسه سالگی به بعد خوب شد و الان که شش سال ...

مرسی عزیزم از توضیحتون...زنده باشه و پایدار دختر گلت

عزیزم فقط باهاش تمرین کن از کلمه های تک بخشی شروع کن مثل آب یا کلمه های ساده مثل دادا ، و براش کتاب ...

مرسی عزیزم...لطف کردید جواب دادید.من خیلی باهاش حرف میزنم ولی چشم بیشترش میکنم