وای دلم خیلییییی گرفته ای خداااااا صدام و بشنو .. همه هر چی میبیننم میگن باردار شو بسه دیگه .. دیگه نزدیک سالگردمونه ولی همش میخندم و تو جوابشون میگم نه بابا زوده فعلا و نمیخوایم و اینا ولی نمیدونن که کلییی وقته تو اقدامیم .. چی بگم والا دکترا که میگن جفتتون سالمین و همهه کاری کردیم تا الان و همه چی خوب بوده نمیدونم چرا نمیشه واقعا..😔😔 همه فک میکنن من یه آدمِ سر خوشم که دوس ندارم بچه بیارم که مبادا اذیت نشم ولی از دلم خبر ندارن .. جدیدا که از اقوام همسرم که فوق العاده خوبیه ما رو هم میخواد البته گفت بیارین بچه دیر میشه مشکل میشه ها . آخه چی جواب بدم خدااااا شااهده که نمیخوام غصه بخورن .. نمیخوام بفهمن که اقدام کردم و نشده.. 😔😔😔 ای خدا چیکار کنم یه راهی نشونم بده .. خستم خیلی .. خدایا دستم و بگیر مثل همیشه به کمکت احتیاج دارم نزار دوستام غصم و بخورن و از اون طرفم دشمن شاد بشم .. چون اگه به زودی خبری نشه دیگه جواب ندارم بدم .. ای خدا کمکم کن ..
انشاا..... خدا یه نی نی کوچولوی نازو خوشگل بذاره تو بغلت زووود زووود
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ان شاءالله .. ممنووونم گلم.. ان شاءالله خدا کوچولوت و سالم بزاره بغلت گلم .. بارداری دعام کن .. سره ...
حتما عزیزم
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤