2777
2789
عنوان

دلم گرفته ‌..😢😢😔

155 بازدید | 29 پست

وای دلم خیلییییی گرفته ای خداااااا صدام و بشنو .. همه هر چی میبیننم میگن باردار شو بسه دیگه .. دیگه نزدیک سالگردمونه ولی همش میخندم و تو جوابشون میگم نه بابا زوده فعلا و نمیخوایم و اینا ولی نمیدونن که کلییی وقته تو اقدامیم .. چی بگم والا دکترا که میگن جفتتون سالمین و همهه کاری کردیم تا الان و همه چی خوب بوده نمیدونم چرا نمیشه واقعا..😔😔 همه فک میکنن من یه آدمِ سر خوشم که دوس ندارم بچه بیارم که مبادا اذیت نشم ولی از دلم خبر ندارن .. جدیدا که از اقوام همسرم که فوق العاده خوبیه ما رو هم میخواد البته گفت بیارین بچه دیر میشه مشکل میشه ها ‌. آخه چی جواب بدم خدااااا شااهده که نمیخوام غصه بخورن .. نمیخوام بفهمن که اقدام کردم و نشده.. 😔😔😔 ای خدا چیکار کنم یه راهی نشونم بده .. خستم خیلی .. خدایا دستم و بگیر مثل همیشه به کمکت احتیاج دارم نزار دوستام غصم و بخورن و از اون طرفم دشمن شاد بشم .. چون اگه به زودی خبری نشه دیگه جواب ندارم بدم .. ای خدا کمکم کن ..‌ 

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

بچه ها تو رو خدا دعام کنین .. شاید به خاطره دلِ پاک شما خدا به منِ روسیاه یه نگاهی بندازه .. 😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندساله عروسی کردی؟؟؟ول کن عزیزززززممم حرف مردمو به اونا چه ربطی داره.. بها نده به بقیه انقدر

نزدیک سالگردمونه .. اخه هی میگن .. منم هی از اول گفتم بزارین یه سال بشه حداقل ‌.. الانم که یک سال شده ..😔 فک کردم دیگه تو یک سال نتیجه میگیرم نهایت ..خدا فقط خودش کمکم کنه.. 

منم از ته دل دعاتون کردم 

الهی فدات شم ممنون ..❤❤ ان شاءالله خدا هر چی دوس داری بهت بده گلم..

عزیزم خیلی ناراحت شدم و برات هفت تا صلوات و یک حمد خودندم و دعا کردم که انشالله مشکلت زودی حل شه. چون خودم هم 10 سال تموم منتظر موندم با گوشت و پوستم درک میکنم این درد را. البته الان دیگه میفهمم مصلحت خدا را و واقعاً مصلحت خدا در این بود و مطمئنم برای شما هم خدا مصلحتتون را میخواهد.

😔😔😔😔😢😢😢😢😢اشکم دراومد 😢😢😢خدایا نظری ب حال دوستای نینی سایتیم بکن.🙏🙏🙏دامنشونو سبزکن😔😔

ممنون گلم..❤❤ خدا دلت و شاد کنه ان شاءالله..

عزیزم خیلی ناراحت شدم و برات هفت تا صلوات و یک حمد خودندم و دعا کردم که انشالله مشکلت زودی حل شه. چو ...

خداروشکر گلم که به خواسته ی دلت رسیدی .. ممنون عزیزدلم .. ❤❤

نزدیک سالگردمونه .. اخه هی میگن .. منم هی از اول گفتم بزارین یه سال بشه حداقل ‌.. الانم که یک سال شد ...

عزیزم چ عجله ای داری 

هنوز یک سال ازدواج کردی 

به خوشیات برس کنارشم بدون استرس اقدام کن 

دگ این روزا برنمیگرده ها بچه ک بیاد زندگی عوض میشه 

چند وقته اقدامی عزیزم؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

بابا تازه یکساله ول کن گوش نده حالا زوده

منم دیشب سالگرد ازدواجم بود ولی فعلا به فکر بچه نیستم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...