2777
2789
عنوان

دلم گرفته ‌..😢😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 29 پست
ممنون گلم..❤❤ خدا دلت و شاد کنه ان شاءالله..

فداتم فعزیزم.فقط یچیزی بت میگم از وقتی ک پریودت تموم شد تا ۲هفته هرشب اقدام کن.زودم از جات بلند نشو.قبل از اقدام هم خودت هم شوهرت موز و گلابی بخورین.

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای عزیزم امروز انقد گریه کردم سر همین حرفایی ک میگی

😢😢 الهی بمیرم .. ان شاءالله دیگه فقط شاد باشی و اشکم اگه بریزی از سره خوشحالی باشه..❤❤

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
فداتم فعزیزم.فقط یچیزی بت میگم از وقتی ک پریودت تموم شد تا ۲هفته هرشب اقدام کن.زودم از جات بلند نشو. ...

ممنون عزیزدلم..❤❤

دقیقا یک سال .. چون ما دو سال عقد بودیم..

انشاا..... خدا یه نی نی کوچولوی نازو خوشگل بذاره تو بغلت زووود زووود

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
دختر دست برداررررر... چخبره مگه؟؟؟ تازهههه یساله؟؟؟؟ برو تا نزدمت     من پریودم هااااا ...

الهی فدات شم .. هم این حرفا از طرفی میگم یک سال اقدام و هیچ .. دلم میگیره .. 

انشاا..... خدا یه نی نی کوچولوی نازو خوشگل بذاره تو بغلت زووود زووود

ان شاءالله .. ممنووونم گلم.. ان شاءالله خدا کوچولوت و سالم بزاره بغلت گلم .. بارداری دعام کن .. سره زایمانتم اگه  دوس داشتی دعام کن .. 😢❤❤

الهی فدات شم .. هم این حرفا از طرفی میگم یک سال اقدام و هیچ .. دلم میگیره .. 

دانکنه گلمم...

ببین عزیزم خیلیییی وقت داری اصلا زودته چخبره بذار یکم لز زندگیت لذت ببری بعد بچه هم میاد....دخترخوب ببین توهمین نی نی سایت چقدرا هستن میان میگن 7ساله6ساله منتظرن... تو تازه یساله... انقدر خودتو اذیت نکن

ان شاءالله .. ممنووونم گلم.. ان شاءالله خدا کوچولوت و سالم بزاره بغلت گلم .. بارداری دعام کن .. سره ...

حتما عزیزم  

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
انشالله جفتمون زود باردار بشیمو راحت بشیم از دست این حرفا م دیگه تحمل ندارم

الهی آمین ..❤❤ باردار شدی بیا خبر بده .. خوشحال بشیم الهی جفتمون زودی .. چند وقته شما اقدامی گلم..؟

الهی آمین ..❤❤ باردار شدی بیا خبر بده .. خوشحال بشیم الهی جفتمون زودی .. چند وقته شما اقدامی گلم..؟

من از عید شروع کردم یه بار داری پوچ داشتم تو پنج هفتگی دفع شد. والان یک ماهه دوباره 5ساله ازدواج کردم

من از عید شروع کردم یه بار داری پوچ داشتم تو پنج هفتگی دفع شد. والان یک ماهه دوباره 5ساله ازدواج کرد ...

ان شاءالله به زودی بیای تاپیک بارداری بزنی  گلم .. منم منشن کن ببینم دلم شاد شه ..❤❤