2777
2789
عنوان

عروس بددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 60 پست
بنظرم ببند تاپیکو الان میان یچیزایی میگن که حالت خراب میشه دیدم ک میگم

نه برام مهم نیستن

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

ببین اصلا خواهرشوهر میتونه برای زن داداش گذشت کنه به خاطر برادرش. ولی گذشت دخترخواهر شوهر نسبت به زندایی خیلی خیلی کمه ...سعی کن گلم خیلی واردنشو چون خیلی از بدخواهی ها را به بچه ها میکنند سعی کن خنثی باشی

خدا کمک ...دایم نگاهی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر بزرگم انقدر عروس دوسته ک خداااا میدونه دلش نمیاد

خوب پس با کسانی که از این شرایط خسته شدن هماهنگ کنین 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بعد شما براش سشوار گرفتین...مگه سشوار باعروس نیست؟؟🤔.والا برا من یک عدد گوز برقی هم نگرفتن بعد با ک ...

کلا تو شهر ما رسم ی وسیله برقی از این ارایشی ها میگیرن ولی این هم شسوار اتو مو اپیلیدی گرفت تازه داشت همه رو تو مغازه با داداشش دعوا میکرد اتو قبلیمو ب تو نمیدما فقط شسوارم میزارم خونه مامانی ک اونجا اومدم شسوار داشته باشم

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
کلا تو شهر ما رسم ی وسیله برقی از این ارایشی ها میگیرن ولی این هم شسوار اتو مو اپیلیدی گرفت تازه داش ...

به خدا اینجور تاپیکها رو میخونم آتیش میگیرم...خرید عروسی شوهرم شد ۱۴۰۰مال من شد۷۰۰یعنی خیلی خون به دلم کردن اول منو بردن خرید جدا ....بعد فرداش شوهرم موقع اون رفتن بالا شهر و گرونتر وسایل رو براش خریدن...به امروز یه چیزی حدود۵یا ۶تومن مال من حدود۱۵۰۰

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
استارتر الان یه عده عروس بی شرف و پاچه ورمالیده میان حسابتو میرسن😐😐😐

خخخخ عزیزم بمون کمکم کن

وای چه پرو نذاشته برسه خونه بعد بگه😡

همونجا لحن حرف زدنشو برات بگم داداشه میگفت اخ جووون اون اتو موت مال من میشه عروسمون گفت غلط کردی اونم با خودم میبرم جلوفروشنده و ما

به خدا اینجور تاپیکها رو میخونم آتیش میگیرم...خرید عروسی شوهرم شد ۱۴۰۰مال من شد۷۰۰یعنی خیلی خون به د ...

حرص نخور عزیزم چشم و دلت ک سیر باشه مهم نیست برات چی میگیرن

خوبی که از حد بگذرد نادان گمان بد کند چه عروس چه هر کسی دیگه ای افراط وتفریط نکنیم تا راحت زندگی کنی ...

کاملا حرفتون درسته

ببین اصلا خواهرشوهر میتونه برای زن داداش گذشت کنه به خاطر برادرش. ولی گذشت دخترخواهر شوهر نسبت به زن ...

بیشترین گذشت من کردم چون عاشم داییمم

حرص نخور عزیزم چشم و دلت ک سیر باشه مهم نیست برات چی میگیرن

آخه بعد پشت سرم صفحه گذاشتن که نمیخواستن برا داماد خرید کنن سشوار و دمپایی نخریدن

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍