2777
2789
عنوان

عروس بددددد

766 بازدید | 60 پست

سلام داستان عروسمونه خیلی بد و حسود چیکارش کنیم کلی عزت و احترام بهش میکنیم ولی انقدر حسود وبی چشم و رو اصلا نمیبینه

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته میشه زن دایی من دو سال ازدواج کردن از همون اول اول ک خواستگاری رفتیم تا الان سرهرچیزی ماباهاش داستان داریم 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

رفتیم واسه عروس خرید کنیم لوازم ارایش هم اتو مو هم سشوار هم اپیلیدی گرفت حوله تن پوشش باید گلدوزی شده باشه وضع مالی پدربزرگم زیاد خوب نیس با این حال همه چیز براش گرفتن کیف و کفش و مانتو ک همه برند باید باشه به قول خودش من فقط مارک میپوشم البته اینم بگم ک خونشون فروختن اومدن مغازه گرفتن وضعشون روبه راه شد و از دم همه خانواده رفتن دماغ عمل کردن تو همچین خانواده ایه ادعا مارک پوشیدنش میاد ی شبه مارک پوش شده

با زن دایی هم کار دارین  😐

ای کاش کار داشتیم دوهفته تمام ماشینم دستشون بود زایمان کرد من پیشش بودم مادر داره کلی هم خاله و دختر خاله داره انقدر بهش خوبی کردیم هار شده چرا همش فکر میکنید خانواده شوهر بده

رفتیم واسه عروس خرید کنیم لوازم ارایش هم اتو مو هم سشوار هم اپیلیدی گرفت حوله تن پوشش باید گلدوزی شد ...

حسودی نکن 

زندگی زن داییت هم به خودش و داییت ربط داره

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ینی شما با زنداییت به شخصه چه مشکلی داری!؟برام سواله

نه ب شخصه ندارم مادربزرگم اذیت میکنه دلم پیش اونه

حسودی نکن  زندگی زن داییت هم به خودش و داییت ربط داره

خداروشکر ادم حسودی نیستم ولی مشکلم همین جاس وقتی مشکلی دارن باهم حلش نمیکنن زنگ میزنه ب مادرم ب خاله ام به مادربزرگم بدوبیراه میگه