2777
2789
عنوان

عروس بددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 60 پست
ای کاش کار داشتیم دوهفته تمام ماشینم دستشون بود زایمان کرد من پیشش بودم مادر داره کلی هم خاله و دختر ...

خوب نکنین لطف می کنین ولی بعد توقع دارین 

شما در حد یه دید و بازدید باید برید و برگردید 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر میکنید عروس بد نداریم ؟ ما خودمون یکی داریم کل فامیل رو به هم ریخته 

ازبس حسوده چشم نداره خوشی یکی دیگه رو ببینه اگه ببینه از روی عقده یه برنامه ای درست  میکنه

نریزید سر استارتر بنده خدا

آیا خواهر شوهرای خودتون که ازشون می نالید خودشون عروس هیچ خانواده ای نیستن؟؟؟!!!

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
عزیزم چون دوست داره خوب بپوشه و خوب خرید کنه باهاش مشکل داری؟ اینکه منطقی نیست

شما تایپینک کامل بخون عزیزم شوهرش پول قرض میکنه از این و اون واجبه مارک پوشید

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
خداروشکر ادم حسودی نیستم ولی مشکلم همین جاس وقتی مشکلی دارن باهم حلش نمیکنن زنگ میزنه ب مادرم ب خاله ...

مامان شما هم بگه مشکلاتتون به ما ربطی نداره 

دیگه هم موقع دعواهاتون اینجا زنگ نزن 

رک و واضح حرفتون بهش بگین 

ما هم یه زن دایی داشتیم همین طور بود خوشی هاشون مال خودشون بود دعواهاشون خونه ما 

انقدر رفت و امد باهاشون کم کردیم تا راحت شدیم 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خوب نکنین لطف می کنین ولی بعد توقع دارین  شما در حد یه دید و بازدید باید برید و برگردید

اگه ناراحتی میتونی نخونی هیچ اجباری نیست

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
خداروشکر ادم حسودی نیستم ولی مشکلم همین جاس وقتی مشکلی دارن باهم حلش نمیکنن زنگ میزنه ب مادرم ب خاله ...

عروس ما هم همینه یه بار که به شوهر خواهر بنده خدا که از همه جا بی خبره زنگ زده بود به بد و بیراه گفتن

سر کوچیک ترین مسئله زنگ میزنه خونه ما و خواهرام به بد و بیراه گفتن 

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
البته میشه زن دایی من دو سال ازدواج کردن از همون اول اول ک خواستگاری رفتیم تا الان سرهرچیزی ماباهاش ...

بابا اینجا چون خیلی هاشون با خانواده شوهر دشمن هستن بر علیه هر کس به حق هم انتقادی از عروس بکنه ،موضع می گیرن،اینحا فقط عروس خوبه حتی اگه هند جگرخوار باشه

از عروس بدباید حذر کرد میتونه ی قوم ازهم بپاشه

خداروشکر دونفر درک میکنن 

بابا اینجا چون خیلی هاشون با خانواده شوهر دشمن هستن بر علیه هر کس به حق هم انتقادی از عروس بکنه ،موض ...

😘😘😘😘واقعا گل گفتی عزیزم

مامان شما هم بگه مشکلاتتون به ما ربطی نداره  دیگه هم موقع دعواهاتون اینجا زنگ نزن  رک و ...

ای خواهر من تو گوشش نمیره الان بچه هم دارن زنگ بزنه داستانای عروسیشو پیش میکشه دیوونه اس