2777
2789
عنوان

عروس بددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 60 پست
عروس ما هم همینه یه بار که به شوهر خواهر بنده خدا که از همه جا بی خبره زنگ زده بود به بد و بیراه گفت ...

خدا صبر بده

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه میریزن سرت😏

اره فکر میکنن عروسا همه خوبن مادرشوهرا همه بدن بد و خوب همه جوره هستن

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
اره فکر میکنن عروسا همه خوبن مادرشوهرا همه بدن بد و خوب همه جوره هستن

بنظرم ببند تاپیکو الان میان یچیزایی میگن که حالت خراب میشه

دیدم ک میگم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
ای خواهر من تو گوشش نمیره الان بچه هم دارن زنگ بزنه داستانای عروسیشو پیش میکشه دیوونه اس 

اینا عقده ای هستن 

فقط زنگ می زنه مامانت بگه غذام رو گازه یا دارن زنگ می زنن یا دارم می رم بیرون   خلاصه به یه بهونه سخن کوتاه کنه 

به مادربزرگ و خاله هات هم هماهنگ کنید همین کار کنن 

تا گوش شنوایی برای شنیدن نباشه کسی از این تلفن ها نمی زنه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببخشیدا ولی فکر کنم تمام عقده هاشو میریزه سر شما🙄

کاملا درسته وقتی ی موضوعی براش پیش میادا عین خلا همه رومیگیره به باد حرفای چرتش 

عروسی که از اولش مثل عقده ای رفتار میکنه تا اخرش باید خوند.مثلا همین خرید کردنش نشون میده عقده ای هست از یک ادم عقده ای چه انتظاری دارین؟من خرید عروسی خوشم نمیاد انجامم ندادم

اینا عقده ای هستن  فقط زنگ می زنه مامانت بگه غذام رو گازه یا دارن زنگ می زنن یا دارم می رم بیر ...

مادر بزرگم انقدر عروس دوسته ک خداااا میدونه دلش نمیاد

نه ب شخصه ندارم مادربزرگم اذیت میکنه دلم پیش اونه

بعد شما براش سشوار گرفتین...مگه سشوار باعروس نیست؟؟🤔.والا برا من یک عدد گوز برقی هم نگرفتن بعد با کمال پررویی گفتن تو سشوار باید بگیری برای داماد.

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
ای کاش کار داشتیم دوهفته تمام ماشینم دستشون بود زایمان کرد من پیشش بودم مادر داره کلی هم خاله و دختر ...

دقیقا خواهرمنم موقع زایمان و چه تا یک ماه به زن داداشم میرسید تمام کاراشو انجام میداد همین که رو پاشد با آبجیم بدترین دعوارو کرد.خواهرم براش خیلی خوب بود ولی آدم نمک نشناس و حسودیه.خانوادم هیچکدوم ازش راضی نیستیم.هیچ وقت نمیبخشمش.انقدر دعوامون میکرد.بچه ها بقران همیشه استرس داشتم بیاد بامون دعوا کنه.

نفسم به نفست بنده