این مردک ک منو گذاشت رفت من تا دو سه ماه نمیدونستم پای این زنیکه وسطه. انقد گریه میکردم یه بار میگفت زشتی یه بار میگفت جوون نیستی یه بار میگفت خونتون کلنگلیه... ینی یه دلیل درست حسابی نداشت تا اینکه یواش یواش ب همکارا و دوستا گفتم ب مشکل خوردیم و داریم جدا میشیم.... یکی از همکارام ک شنید گفت فلانی میدونستی شوهرت بعد عقد با دوست دختر قبلیش ک فلانیه چت میکنه و لاو میترکونه؟! خود دختره چتا رو نشون بقیه همکارام داده بود!!!! کلا همه میدونستن جز من
انقد گریه کردم ک بوتاکس و فیلر لازم شدم..... تو خلوتم البته
عزيزم اينكه ب خودت ميرسي خيييلي عاليه ولي منم انقدر گريه كرده بودم و حال روحيم بد بود ك ي مدت حالت چشم و پوستم كلاااا عوض شده بود اتفاقا بوتاكس و اين چيزا اومد تو ذهنم ولي فهميدم ك توي شرايط روحي مناسبي نيستم براي تصميم گيري.. الان خداروشكر همه چيزم دوباره داره مثل قبل ميشه .. ب نظرم فعلا جراحي زيبايي انجام نده بذار شرايط روحيت بهتر بشه..الان نسبت ب خودت و ظاهرت حس خوبي نداري توي ناخوداگاهت و ممكنه چهرت خيييلي زيباتراز اوني باشه كه توي ايينه ميبيني در حال حاضر😘
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
جدا شدم آهت دامنش و میگیره نامزد قبلیم برعکس الانی پولدار بود وقتی جدا شدیم نفرینش کردم وقتایی ک دستش رو میشد اما ب من تهمت میزد هزارتا بلا سرم میاورد بدهی بالا اورد دو ملیارد الانم تو زندانه
خب پس بشينه زانوي غم بغل بگيره؟؟ اتفاقا داره بهترررين كارارو انجام ميده الهييي هيچكس هيييچوقت براي ا ...
یه جمله بود" نمیدونید بعضیا چه عذابی میکشن تا ظاهرشدن عادی جلوه کنه" من با پوست و گوشت و استخونم میفهمم چقد این جمله تلخ و عذاب آوره...... وای خدا چه آتیشی انداختن تو دلم