2777
2789
عنوان

دوتا هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 141 پست
اونم هی عکس پروفایلشو عوض میکرد و متن معنادار میزاشت عین دخترا..... دیدم نمیتونم تحمل کنم خطم رو عوض ...

بخدااااا اگه بهم خيانت ميكرد عين مرده اي ميشد برام ك بعداز هفتمش خاك سررردم ميكرد... عزيزم من درمورد خيانت مردا بخاطر رشته م مقاله هاي زيادي خوندم و اقايوني ك از اعتماد ب نفس پايين و عقده حقارت از كودكي رنج ميبرن بيششترين احتمال براي انجام خيانت رو دارن.. توي سوپراستارا هم دقت كن هم زن هم مرد اوناييكه از لحاظ پيشرفت و تحصيلات و هوش و ظاهر بالاترن كم حاشيه ترن.. مثلا گلزارو شهاب حسيني درمورد بي بندوباريشون تا حالا هيييچ حاشيه اي نداشتن و خانوما بين نيكي كريمي با اونهمه زيبايي و معروف بودن هيچ حاشيه اي از اين لحاظ نداشته ب جاش سحر قريشي .... كلا توي همههه أقشار همينه ادماي كوچيك وقتي ي لقمه بزرگ بردارن توي گلوشون گير ميكنه و مجبور ميشن براي اينكه خفه نشن طرف و ب خيال خودشون خورد كنن..  شرايطت براي فراموشي خييييلييي از شرايط من مساعدتره من  نامزدم انقدري خوب بود ك هنوز مامانم ب اقواممون نگفته ما جدا شديم😂😂😂😂 يعععنييي در اين حددد اوضاع من نابوده هرچييي ميگم ننه جااان نميشششه نگفت تا اخر ميگه نه الان زوده😂😂 ميترسم تا اخر عمر توهمي زنش باشم😐😐😐

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدااااا اگه بهم خيانت ميكرد عين مرده اي ميشد برام ك بعداز هفتمش خاك سررردم ميكرد... عزيزم من درمورد ...

دقیقا عقده حقارت داشت ب طرز شدیدی. هم خودش هم خانواده ش. اینو از بقیه هم شنیدم

متاسفانه من خود سرزنشگری دارم و تو خیانت اونم اول خودمو مقصر میدیدم .

اگه دوست داشتی بگو چرا جدا شدید؟؟؟ 

هم خیانت کرده هم تهمت زده ولی عین دیوونه ها خودم رو کشتم براش.... 

دقیقا عقده حقارت داشت ب طرز شدیدی. هم خودش هم خانواده ش. اینو از بقیه هم شنیدم متاسفانه من خود سرزن ...

من و نامزدم بااينكه خيلييي عاشق هم بوديم مخصوصا اين عشق از طرف همسرم بيشترررر بود ولي هيچكدوممون نتونستيم اين عشق و رابطه رو مديريت كنيم و داستانش

زياده همينقدر بگم ك علاقه همسرم ب من مادرش اينارو حساس كرد و ي سري واكنش هاو حرفها ديدم از سمتشون ك نتونستم سياستمدارانه برخورد كنم و خلاااصه نشد ك بشه 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
نووووششش جوووونت بگو اگه مينشستم حرص ميخوردم بيشتررر اينا بايد خرج دكتر ميكردم (دور از جونت) من كه ه ...

😂😂😂😂مرسی عزیزم  تو هم‌نوووش جونت اصن نووووش جون همه خانما 

من و نامزدم بااينكه خيلييي عاشق هم بوديم مخصوصا اين عشق از طرف همسرم بيشترررر بود ولي هيچكدوممون نتو ...

نمیدونم این خانواده ها چطوری دلشون میاد زندگی بچه خودشون رو بهم بزنن.... 

من هیچوقت نتونستم نه بگم.... شاید تو این مورد بعدا خیالم راحت باشه چون اون خواست ما جدا شیم و خیلی خیلی اصرار کرد

😂😂😂😂مرسی عزیزم  تو هم‌نوووش جونت اصن نووووش جون همه خانما

👍👍👍👍👍😂😂😂