اونم هی عکس پروفایلشو عوض میکرد و متن معنادار میزاشت عین دخترا..... دیدم نمیتونم تحمل کنم خطم رو عوض ...
بخدااااا اگه بهم خيانت ميكرد عين مرده اي ميشد برام ك بعداز هفتمش خاك سررردم ميكرد... عزيزم من درمورد خيانت مردا بخاطر رشته م مقاله هاي زيادي خوندم و اقايوني ك از اعتماد ب نفس پايين و عقده حقارت از كودكي رنج ميبرن بيششترين احتمال براي انجام خيانت رو دارن.. توي سوپراستارا هم دقت كن هم زن هم مرد اوناييكه از لحاظ پيشرفت و تحصيلات و هوش و ظاهر بالاترن كم حاشيه ترن.. مثلا گلزارو شهاب حسيني درمورد بي بندوباريشون تا حالا هيييچ حاشيه اي نداشتن و خانوما بين نيكي كريمي با اونهمه زيبايي و معروف بودن هيچ حاشيه اي از اين لحاظ نداشته ب جاش سحر قريشي .... كلا توي همههه أقشار همينه ادماي كوچيك وقتي ي لقمه بزرگ بردارن توي گلوشون گير ميكنه و مجبور ميشن براي اينكه خفه نشن طرف و ب خيال خودشون خورد كنن.. شرايطت براي فراموشي خييييلييي از شرايط من مساعدتره من نامزدم انقدري خوب بود ك هنوز مامانم ب اقواممون نگفته ما جدا شديم😂😂😂😂 يعععنييي در اين حددد اوضاع من نابوده هرچييي ميگم ننه جااان نميشششه نگفت تا اخر ميگه نه الان زوده😂😂 ميترسم تا اخر عمر توهمي زنش باشم😐😐😐
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
دقیقا عقده حقارت داشت ب طرز شدیدی. هم خودش هم خانواده ش. اینو از بقیه هم شنیدم متاسفانه من خود سرزن ...
من و نامزدم بااينكه خيلييي عاشق هم بوديم مخصوصا اين عشق از طرف همسرم بيشترررر بود ولي هيچكدوممون نتونستيم اين عشق و رابطه رو مديريت كنيم و داستانش
زياده همينقدر بگم ك علاقه همسرم ب من مادرش اينارو حساس كرد و ي سري واكنش هاو حرفها ديدم از سمتشون ك نتونستم سياستمدارانه برخورد كنم و خلاااصه نشد ك بشه
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
😂😂😂😂مرسی عزیزم تو همنوووش جونت اصن نووووش جون همه خانما
👍👍👍👍👍😂😂😂