2777
2789
عنوان

دوتا هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 141 پست

خدارو روزی هزار بار شکر کن 

اصلا ناراحت نباش 

ارتباطتو با خدا بیشتر کن حتما اروم میشی 

آدم گوه مال فاضلابه 

ولی حتما حق خودتو تا اونجا میتونی بگیر باید تاوان اسمی که روت گذاشته بده 

تو رو خدا بخاطر دخترای دیگه راحت ازش جدا نشو 

تا دو روز دیگه نشینه به همه بگه راحت طلاقش دادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست دارم بگم خوش بحالت

منم عین تو بودم همش دلم میخاست بینیم و عمل کنم موهام و رنگ کنم نمیدونم باورت میشه از تمام دخترای خوشکل بدم میومد😂😂😂😂بخدا زشت نیستما فقط اعتماد بنفسم اومده بود پایین این اخریا ادم شده بود یعنی بعد جداییمون خواست برگرده ک افتاد زندان الانم با اجازت عقد کردم با یکی ک اونم باز دوهفته پیش بود تقریبا ی سیم کارت پیدا کردم بعد ۲۵تومن دستم داشت۱/۶۰۰و رفتم خرج خودم کردم رستوران ساعت مانتو مژه همه چی الانم نمیدونم چه غلطی کنم 😂خیلی حس بدیه ولی اونی ک از پا در میاد ماییم نه اونا پس بیخیال همون دنبال رنگ مو و اینا باش

یه جمله بود" نمیدونید بعضیا چه عذابی میکشن تا ظاهرشدن عادی جلوه کنه" من با پوست و گوشت و استخونم میف ...

😔ميفهمم كااااملاا ميفهمم.. وقتي ك ميخوام از اتاقم برم پيش مامانم اينا ي ساعت صدام و صاف ميكنم تو چشمام وقتي از اتاق ميخوام برم تو هال بعضي وقتا لنز ميذارم ك اگه علت قرمزي و پرسيدن بگم بخاطر لنزه... اما گلم مخصوووصاا درمورد شرايط تو واااقعا شوهرت ي بازنده بي لياقت بوده من گريه هام براي اينه ك خودم زندگيم و با نادوني خراب كردم ايييكاااش خيانت ميكرد تا ميفرستادمش تههه قبرستون خاطراتم خوشش ب حالت ك براي تنفر ازش راهت سخت نيست

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
 منم عین تو بودم همش دلم میخاست بینیم و عمل کنم موهام و رنگ کنم نمیدونم باورت میشه از تمام دختر ...

اعتماد به نفس ک برام نمونده.... یه آینه دستمه و هی خودمو ورنداز میکنم. اگه همین چهارتا کار زیبایی هم نبود دیوونه شده بودم... وقتم رو با ویدیو های آرایشی و لباس و عمل و این چیزا پر میکنم..... 

من هرچی حقوق میگیرم یه راست یا بازار یا مطب دکتر زیبایی!!! ۶ ماهه یه قرون هم پس انداز نکردم 

😔ميفهمم كااااملاا ميفهمم.. وقتي ك ميخوام از اتاقم برم پيش مامانم اينا ي ساعت صدام و صاف ميكنم تو چش ...

من مدر مادرمم خیلی اذیت کردم.... انقد گریه و ناله کردم. ایشالا ک یه روزی جاهامون با هم عوض شه.... اونا بیفتن ب غلط کردن و گریه

عزیزم مرسی تو چرا؟ اره بخدا اصلا ساختار و بافت چشم و پوست تو دوران استرس عوض میشه. خیلی برام مهمه ...

گلم اتفاقا الان هموني باش ك هميشه بودي.. نامزد من اون موقع ك باهم بوديم تل گرام نصب نكرده بودم فرداي روزي ك پدرم اب پاكي و ريخت رو دست خودش و خونوادش ت لگرامش و نصب كردو عيييين دختر نوجوونا هرروز ي عكس از خودش توي دشت و دمن ميذاره پروفايلش😐 خب من متوجه ميشم اينكاراش با شناختي ك ازش داشتم ميخواد تظاهر ب خوشبختي و خوشحالي كنه اما من مسافرتم رو رفتم مهمونيهاي دوستانم رو ميرم كلللي هم خوش ميگذرونم و انقدررر از اين نظر برام بي أهميته هنوز فيلتر شكن نصب نكردم ك حداقل عكساي قبلي ت لگرامم ك كنار خودش بودم رو بردارم😐😐😐 يععني دراين حد بيخياالما 😬😬البته انصافا خييلي سختي كشيدم تا كنار بيام و توي ي ماه خوب خودم و جمع كردم🙏 من اگه شاغل بودم و سرم گرم بود زير ي هفته مينداختمش سطل اشغال مردكه بي لياقت رو 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
 منم عین تو بودم همش دلم میخاست بینیم و عمل کنم موهام و رنگ کنم نمیدونم باورت میشه از تمام دختر ...

😂😂😂😂فقط اون ١٦٠٠خريدت😂😂😂

گلم اتفاقا الان هموني باش ك هميشه بودي.. نامزد من اون موقع ك باهم بوديم تل گرام نصب نكرده بودم فرداي ...

اونم هی عکس پروفایلشو عوض میکرد و متن معنادار میزاشت عین دخترا..... دیدم نمیتونم تحمل کنم خطم رو عوض کردم نمیدونم چه گهی میخوره دیگه‌. 

خوش بحالت من ۶ ماهه هنوز خودمو جمع نکردم. همش احساس گناه میکردم ک من بد بودم اون رفت.... اما واقعیت یه چیز دیگه بود.‌..

😂😂😂😂داغ بودم الان نمیدونم چه خاکی کنم بر سر بچه ها میگن بگو حقم بوده 

نووووششش جوووونت بگو اگه مينشستم حرص ميخوردم بيشتررر اينا بايد خرج دكتر ميكردم (دور از جونت) من كه هميشه اين كارو ميكردم و نامزدم وقتي ي جاهايي زيادي خرج ميذاشتم رو دستش خودش و اروم ميكردو اين و ميگفت😂😂😂😂😂😂