بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا صبح ک دنبال اکستنش مو و چروک دور چشم بودی نصف تاپیکاتم در مورد زیبایی و ایناست
اگه ظاهرم رو حفظ نمیکردم دردم دو برابر میشد میدونی چرا؟؟؟ چون خدا نکنه یکی شکست بخوره همممممه منتظرن واکنشت رو ببینن و از روت رد شن اگه خودم رو ضعیف و ناراحت نشون نمیدادم مردم خیلی بیشتر سو استفاده میکردن..... اصلاااااا هم کار راحتی نبود ک ۸ ساعت کنار همکارام بخندم در حالیکه کل بدنم از استرس میلرزید
والا صبح ک دنبال اکستنش مو و چروک دور چشم بودی نصف تاپیکاتم در مورد زیبایی و ایناست
خب پس بشينه زانوي غم بغل بگيره؟؟ اتفاقا داره بهترررين كارارو انجام ميده الهييي هيچكس هيييچوقت براي ارامش مجبور نباشه ادا دربياره عزيزم من خودم براي اينكه ي سري مسايل رو فراموش كنم خودم رو از حالتهاي عادي پردغدغخ تر كردم ..الهي هيچكس اينجوري خودش رو شادو بيخيال نشون نده هيييچوقت🙏
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اگه ظاهرم رو حفظ نمیکردم دردم دو برابر میشد میدونی چرا؟؟؟ چون خدا نکنه یکی شکست بخوره همممممه منتظرن ...
الهيييييي دلت واااقعاااا شاد بشه عزززيزم كاملا دركت ميكنم اما توي خلوت حتما بغضت و بشكن تا سبك شي
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت