2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم سکته میکنم. تو گوگل خوندم احتمال سقط هست.

برو دكتر بهت قرص ميده هيچ اتفاقي نميفته خدانكنه ادم يه مشكلي داشته باشه يكم بخواد از اينترنت اطلاعات بگيره ادمو تا پاي مرگ ميبره 

دارم سکته میکنم. تو گوگل خوندم احتمال سقط هست.

نه بابا...اون برا کساییه که اصلا متوجه نمیشن و قرص نمی‌خورن

انشاالله شما مشکلی نداری اگه هم داشتی جای نگرانی نداره چارش یه دونه قرصه

خیلیا تو بارداری این مشکلو پیدا کردن ،بچه هاشونم سالمن خداروشکر

نه بابا...اون برا کساییه که اصلا متوجه نمیشن و قرص نمی‌خورن انشاالله شما مشکلی نداری اگه هم داشتی ج ...

نمیدونم. حالم خیلی بدا. خیییییلی

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
من وخاله هام وکلازن داداشام وخیلی ازاقوام داشتیم و داریم تهش داشته باشی یه قرص ناشتامیخوری وهیچی نمی ...

بچه ها سالمن؟

من پرکاری دارم،قرصم نمیخورم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
برو دكتر بهت قرص ميده هيچ اتفاقي نميفته خدانكنه ادم يه مشكلي داشته باشه يكم بخواد از اينترنت اطلاعات ...

اوهوم. دارم دیوانه میشم

من تيروئيدم كم كاره از دكترم پرسيدم ميگن بچه سقط ميشه و خداي نكرده از نظر ذهني مشكل پيدا ميكنه گفت كي اين خرفو زده تو خودت امروزي هستي تحصيل كرده اي چرا اين چرتوپرتاي تو اينترنتو باور ميكني اصلا اين اتفاق نميفته تو داري قرص ميخوري

من تيروئيدم كم كاره از دكترم پرسيدم ميگن بچه سقط ميشه و خداي نكرده از نظر ذهني مشكل پيدا ميكنه گفت ك ...

منم تو نت خوندم ترسیدم. حالم خراب شد.