2777
2789

من ماه پیش ۲۴ مرداد پریود شدم حالا امروز صبح دیدم که زیر دلم درد میکنه اصلا فکرشو نمیکردم پریود شم به این زودی حالا دیدم پریود شدم یعنی ۹ روز جلوتر افتاده به نظرتون مشکلی دارم که جلو میوفته؟؟ اینم بگم پریودام از نظر درد معمولیه یعنی مثلا روز اول دوم یکم  دل درد دارم از روز سوم دیگه درد ندارم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالی یبار اینطوری بشه اشکالی نداره

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

1سال و سه ماه پیش یه سقط داشتم ،بعداز اون هم 7ماه اقدام بودم تا بالاخره دیروز جواب آزمایشم مثبت شد آخه من pcoبودم و فکر میکردم تا چند سال دیگه باردار نشم دیروز که ازمایش دادم بتام واسع هفته 6حاملگی خیلی کمه تو رو خدا برام دعا کن مشکلی نباشه

اللهم عجل لولیک الفرج
تو اقدامی؟؟آخه معمولا وقتی در اقدام برای بارداری هستی پریود در ماه های اول عقب و جلو میشه

نه اقدام نیستم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد