2777
2789

شدیم قاجار و قسمت بد ماجرا اینه که خیلی هم راضی و خوشحالیم ، بیچاره پهلوی چقدر تلاش کرد زن ها رو از اون وضعیت نجات بده .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
اها منم میخواستم ببینم مشکلش چیه که ترکید

تا اونجا که من خوندم مشکلی نداشت داشت خاطره تعریف میکرد که چقدر خودش و شوهرش اذیت شدن نمیدونم چرا ترکید

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا دروغ بگه خیلیا بودن و هستن که بچه هاشونو زود شوهر میدن قرار نیست توهین کنیم مخالفیم سرجاش ولی توهین نه

ینی شماها تو اطرافیانتون یا نه اصلا غریبه ندیدین دخترشونو زود شوهر بدن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
شدیم قاجار و قسمت بد ماجرا اینه که خیلی هم راضی و خوشحالیم ، بیچاره پهلوی چقدر تلاش کرد زن ها رو از ...

اوضاع خیلی خیلی اسفناکه!به خدا من عکس های مادرمو میبینم از خودم خجالت میکشم که 50 سال پیش اونا چی بودن ما چی شدیم!نسل جدید هم که ماشالله بدتر از ما!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

بعضی وقت ها یه فرهنگ اشتباه رو فقط با برخورد شدید میشه از بین برد ، اتفاقا به نظر من باید شدید برخورد کنیم و حتی تمسخر .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

دخترایی که تو این سن ازدواج میکنند فکر میکنند بازیه !..

من ۱۲ سالم بود عروس شدم شوهرمم دخترداییم بود با تخم مرغ شانسی ممه گذاشت برام😄😄😄فرداشم بچهمون به دنیا اومد 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
اوضاع خیلی خیلی اسفناکه!به خدا من عکس های مادرمو میبینم از خودم خجالت میکشم که 50 سال پیش اونا چی بو ...

مثلا خانوم راضیه و خیلی خوشحال میگه اگه بی اجازه برم بیرون یا رژ قرمز بزنم شوهرم منو تیکه تیکه می کنه ، یا با رضایت تمام میگه شوهرم نذاشت برم دانشگاه و کار ، از بس که روم حساسه ، اینهمه رضایت و خوشحالی از این وضعیت منو دیوونه کرده 

۱۲سال ؟مادر بزرگ منو تودوازده سالگی شوهر دادن،تا وقتی زنده بود از پدر و مادرش ناراضی بود،هیچ وقت نه براشون فاتحه خوند نه خیرات داد نه سر قبرشون رفت!هفتاد سالم زندکی کرد ولی تا اخر عمر نبخشیدشون...خیلی سختی کشید و خیلی مخالف ازدواج زود هنگام بود

من نميدونم چرا بعضيا اينقدر جوگيرن سريع گزارش زدن كه پاك شد😒😒😒

داشت راس ميگفت چون من  هم تا حالا شنيدم حتى تو سناى كمتر

بعدشم هر تاپيكى ميزنن كه دليل به رواج بى فرهنگى نيست!!

اتفاقا ميتونه درس بشه براى كساى ديكه كه اين اشتباهو نكنن

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز