راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرا دروغ بگه خیلیا بودن و هستن که بچه هاشونو زود شوهر میدن قرار نیست توهین کنیم مخالفیم سرجاش ولی توهین نه
ینی شماها تو اطرافیانتون یا نه اصلا غریبه ندیدین دخترشونو زود شوهر بدن
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اوضاع خیلی خیلی اسفناکه!به خدا من عکس های مادرمو میبینم از خودم خجالت میکشم که 50 سال پیش اونا چی بو ...
مثلا خانوم راضیه و خیلی خوشحال میگه اگه بی اجازه برم بیرون یا رژ قرمز بزنم شوهرم منو تیکه تیکه می کنه ، یا با رضایت تمام میگه شوهرم نذاشت برم دانشگاه و کار ، از بس که روم حساسه ، اینهمه رضایت و خوشحالی از این وضعیت منو دیوونه کرده
منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
۱۲سال ؟مادر بزرگ منو تودوازده سالگی شوهر دادن،تا وقتی زنده بود از پدر و مادرش ناراضی بود،هیچ وقت نه براشون فاتحه خوند نه خیرات داد نه سر قبرشون رفت!هفتاد سالم زندکی کرد ولی تا اخر عمر نبخشیدشون...خیلی سختی کشید و خیلی مخالف ازدواج زود هنگام بود