2777
2789
عنوان

قند خون

| مشاهده متن کامل بحث + 9388 بازدید | 32 پست
معلوم نیست شاید دکتر شما خوب باشه  شاید دکتر من سهل انگاری میکنه

آره عزیزم نود پنج نهایت قند ناشتا، من دارم چوب دکتر احمق رو میخورم چندروز پیش سر همین تجویز قرص وانسولین دکتر زنان کلی داد زد تو مطب ای وای از دکتر بیسواد، من خیلی غدد عوض کردم امیدوارم که مشکلی نداشته باشی 

عزیزم من شنبه اینجا ۵ شنبه ها دکتر بستس 

حتما برو تو روخدا پشت گوش ننداز، من به خاطر قند کنترل نشده بهم الان دارن میگن فقط دعا کن ناهنجاری ندا ته باشه از استرس زیاد قندم میره بالا همش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو تو روخدا پشت گوش ننداز، من به خاطر قند کنترل نشده بهم الان دارن میگن فقط دعا کن ناهنجاری ند ...

من همش تست میزنم و ازمایش میدم میگن نرماله الانم زدم باز ۱۰۳ بود قندم ناشتام قندمو گرفتم پریروز ۸۰ بود دکتر گفت خوبه 

من همش تست میزنم و ازمایش میدم میگن نرماله الانم زدم باز ۱۰۳ بود قندم ناشتام قندمو گرفتم پریروز ۸۰ ب ...

این اعداد که میگی کاملا طبیعیه، ولی ی آزمایش قند هم بدی خیالت راحته دیگه البته دکتر حتما خواسته هفته24

این اعداد که میگی کاملا طبیعیه، ولی ی آزمایش قند هم بدی خیالت راحته دیگه البته دکتر حتما خواسته هفته ...

اره خواسته یه بار رفتم بالا اوردم دیگه نرفتم بدم هر بار میرم بالا میارم اون پودرو میخورم ازمایشگاه هم میگه برو من چیکار کنم خوب 

آره عزیزم نود پنج نهایت قند ناشتا، من دارم چوب دکتر احمق رو میخورم چندروز پیش سر همین تجویز قرص وانس ...

من تهرانم شما هم تهرانید؟ امیدوارم مشکل شما هر چه زودتر برطرف  و نی نیه خوشگلتون سالم و بی دردسر بیاد بغلتون

من تهرانم شما هم تهرانید؟ امیدوارم مشکل شما هر چه زودتر برطرف  و نی نیه خوشگلتون سالم و بی دردس ...

بله عزیزم، زیر نظر دکتر نویدی برای دیابت  هستم، آن شاا... با تمام این استرس ها ومشکلات وحاملگی پر خطر با دیدن ی نی نی سالم همه چی رو فراموش کنیم، وخدا  قسمت همه مادران بکنه، وهمچنین شما 

خوبه تا 120جا داری، تاپیک هامو پاک کردم وگرنه میدونستی چه به سر من اومده این مدت، اگر ناشتا بالای 90 ...

سلام من یه بار قند ناشتا دادم 8ساعت ناشتا 95شد دوباذه دکتر برام 12ساعت ناشتا نوشت 85شد ولی دو ساعت بعد خوردن صبحانه  یکم پنیر یکم نون لواش و یدونه شکلات کوچیک  قند دو ساعتم 120شد این بده؟؟؟؟؟

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
آره عزیزم نود پنج نهایت قند ناشتا، من دارم چوب دکتر احمق رو میخورم چندروز پیش سر همین تجویز قرص وانس ...

عزیزم دقیقا چی شد میشه راهنماییم‌کنی؟ میشه توضیح بدی؟من خیلی ناراحتم.هفته ۲۷ام باردازی پرخطر

سرکلاژ استراحت مطلق

سه هفته پیش‌سه گانم خوب بود.حالا توی خونه تست میکنم بالا رفته

دیروز ناشتا ۱۰۱ بعد صبحانه ۱۲۱

امروز ناشتا ۸۵ دوساعت بعد صبحانه ۱۳۱ و دوساعت بعد نهار ۱۳۰

نمیدونم‌چیوارکنم دسترسی به دکتر ندارم

عزیزم دقیقا چی شد میشه راهنماییم‌کنی؟ میشه توضیح بدی؟من خیلی ناراحتم.هفته ۲۷ام باردازی پرخطر سرکلاژ ...

سلام، به نظرم بهترین کار زیر نظر متخصص غدد باشی، نشاسته وکربوهیدرات وشکر کم کن حتی شکر طبیعی هندوانه عسل خرما برنج سین زمینی نان سعی کن کباب کرده باشه غذات وخالی بخوری اگر خواستی شماره دکتر میدم بهت ویزیت میکنه از طریق واتس آپ دارو تجویز میکنه من خودم زیر نظرش هستم، من رژیم غذایی داشتم انسولین شش واحد در سه ماه آخر داشتم بچه هم کاملا سالم بود وخودم هم دیابت بعد بارداری نداشتم سوالی داشتی بگرس چک مبکنم بتونم راهنمایی میکنم حتما 

عزیزم دقیقا چی شد میشه راهنماییم‌کنی؟ میشه توضیح بدی؟من خیلی ناراحتم.هفته ۲۷ام باردازی پرخطر سرکلاژ ...

باید ناشتا زیر نود باشی، دوساعته 120بالاتر نره البته هر دکتری ی چیزی میگه بعضیا ناشتا تا صد هم مشکلی ندارن وفقط میگن رژیم، ی کف دست نون بخور، اگر دیدی قندت بالا رفت آب زیاد بخور ادرار زیاد بشه سریع دفع کنی قند رو، پیاده روی هم نمیتونی بکنی، غذای چرب حجم زیاد غذا هم قند میره بالا کدو با ماست وخیار رنده کن بخور، خیلی منو ترسوندن اما خدارو شکر چیزی نشد فقط رعایت رژیم