2777
2789
عنوان

قند خون

9388 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من قند خونمو الان گرفتم تصادفی ۱۱۶ بود بالاس ایا ؟؟؟ ناشتا نگرفتم تصادفی بوده بعد ناهار بعد از ظهر هنوز ازمایش قند خون  ۳ ساعته رو ندادم خیلی متیترسم بدم هفته ی ۲۹ هستم دیرم دادم اما گفتم دیگه شنبه برم بدم اما چند باری قند خون گرفتم ناشتا خوب بوده اما الان میترسم ۱۱۶ بالاعه برای قند بعد از ظهر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نری ازمایش، قندت میاد پایین؟

عزیزم بری و اگر بالا بود دارو مصرف کنی برای بچه بهتر از اینه که بیندازی عقب، اگر مشکل باشه با عقب انداختن حل نمیشه که

منم 24 شهریور باید برم، وزن بچه ام 115 گرم بیشتر از نرماله، احتمال دیابت بارداری دادن

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
من یه جا خوندم که طبیعیه واسه منم ناشتا ۱۰۸ بود دکترم گفت نگران نباش اما واسه اول مهر آزمایش قند خون ...

من ناشتا ندادم فردا صبح بیدار میشم ناشتا قندمو میگیرم میگم بهتون 

من ساعت ۳گ غذا خوردم ۵ قند گرفتم ۱۱۶ بود یعنی دو ساعت بعدش 

خوب بود خب ،فقط یک چیزی ،دستگاه های قند خون خانگی خطا دارن باید ببری ازمایشگاه ،کنترل کنیش

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
خوب بود خب ،فقط یک چیزی ،دستگاه های قند خون خانگی خطا دارن باید ببری ازمایشگاه ،کنترل کنیش

والا نمیدونم خیلی میترسم 😱 از قند خون اخه همیشه قند خونم خوب بوده الان ترس ورم داشته واسه این سه ساعته دارم همش میپیچونمش 

من ساعت ۳گ غذا خوردم ۵ قند گرفتم ۱۱۶ بود یعنی دو ساعت بعدش 

خوبه تا 120جا داری، تاپیک هامو پاک کردم وگرنه میدونستی چه به سر من اومده این مدت، اگر ناشتا بالای 90باشه خوب نیست دوساعت بعد غذا 120تو بارداری بیشتر نشه، صد درصد برو آزمایش بده چطور دکتر ازت نخواسته، من دوروز پیش کلی دعوام کرد چرا پیش متخصص غدد رفتم که قرص تجویز کرده وانسولین نداده بهم، خطر داره قند بجنب همین فردا صبح برو فاصله شام تا صبحانه ات 8ساعت کافیه 

من یه جا خوندم که طبیعیه واسه منم ناشتا ۱۰۸ بود دکترم گفت نگران نباش اما واسه اول مهر آزمایش قند خون ...

چه دکتر خوبی، من برای دوتا زیاد قرص قند خوردم الانم کارم کشیده به انسولین