2777
2789
عنوان

قند خون

| مشاهده متن کامل بحث + 9388 بازدید | 32 پست
سلام، به نظرم بهترین کار زیر نظر متخصص غدد باشی، نشاسته وکربوهیدرات وشکر کم کن حتی شکر طبیعی هندوانه ...

مرسی‌گلم ممنونت میشم

میدونی من ییوست دارم انجیر خشک ناشتا میخوردم فکرکنم ازون‌بوو

کلا شیرینجات قطع کردم

انروز قندم خوب بود ولی حس میکنم دستگاه تست قندخون اشکال داره خطا‌میده. واقعا استراحت مطلقی سخته بزم ازمایشگاه.ینی میتزسم تکون بخورم.امروز ناشتام ۸۶ بود بعد صبونه ۱۰۵

شایدم خطا داره چون چندبار تست گرفتم‌پشت هم فرق میکرد

حااالا فکرمیکنم قندم بهتر شده نمیدونم‌میتونم انجیر خشک شروع‌کنم یانه

راستی به شما گقت توی باردازی چقد مجازید برنج و نون بخورین؟ میوه چطور؟ من دوست دارم یکم‌گیلاس و زردالو و هلو بخورم

اما موز هندونه خرما و ... رو قطع کردم

باید ناشتا زیر نود باشی، دوساعته 120بالاتر نره البته هر دکتری ی چیزی میگه بعضیا ناشتا تا صد هم مشکلی ...

مثلا صبحانه یک کف دست لواش یا بربری؟ من لواش و یا تافتون میخورم. اینجا سنگگ گیر‌نمیاد 

شام و عصرونه به شما چی گفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی‌گلم ممنونت میشم میدونی من ییوست دارم انجیر خشک ناشتا میخوردم فکرکنم ازون‌بوو کلا شیرینجات قطع ...

گیلاس و آلبالو برای قند خوبه ،انجیر قطع کن ،قند برنج کمتره به نسبت نون ،هشت تا ده قاشق برنج ،سعی کن روزی ی وعده برنج بیشتر نخوری ،دوکف دست نون